3voor12 Den Haag nieuwsflits 3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met: 3FM Awards voor Kane en Armin van Buuren / Werfpop voorrondes 2012 van start / No Reply lanceert nieuwe EP in de SuperMarkt / Nieuw dancefestival in Paard van Troje en Club Seven / Optreden De Staat in de Karavaan gecancelled

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Haaglanden (Den Haag, Westland, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijwijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland) en Leiden? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!

3FM Awards voor Kane en Armin van Buuren

De Haagse rockband Kane en de Leidse dj/producer Armin van Buuren zijn gisteravond in de prijzen gevallen bij de 3FM Awards. Kane won de award voor Beste Live Act en Armin van Buuren die voor Beste Artiest Dance. DI-RECT, genomineerd voor drie awards, greep voor het derde jaar op rij naast de prijzen. Grote winnaar van de avond was Racoon met drie awards (Beste Single, Beste Album en Beste Artiest Pop), gevolgd door Go Back To The Zoo (Beste Artiest Rock en Beste Band) en Gers Pardoel (Beste Nieuwkomer en 3FM Serious Talent Award) met elk twee awards. De overige winnaars waren De Jeugd van Tegenwoordig (Beste Artiest Hiphop), De Staat (Beste Artiest Alternative), Waylon (Beste Zanger), Ilse DeLange (Beste Zangeres) en Miss Montreal (Schaal van Rigter voor de meest gedraaide Nederlandse singleop 3FM).

Meer informatie over 3FM

Werfpop voorrondes 2012 van start

Vanavond, vrijdag 13 april, vinden de eerste voorrondes voor Werfpop 2012 plaats. Onder de naam Werfpop Indoors strijden negen bands verspreid over drie locaties om een plek in de finale op 27 mei in het LVC. De uiteindelijk prijs is een plek in het programma van de 31e editie van Werfpop. De line-up van de eerste voorronde ziet er als volgt uit:
De WW: Peterlees, Black Volvo en ToolsrUs
Lazarus: Suffix, Unterribles en Playyard
The Duke of Oz: Edgars Hair, The Apollo Project en Kreatones

De entree is gratis.

Meer info over Werfpop

No Reply lanceert nieuwe EP in de SuperMarkt

De Haagse rockband No Reply presenteert op woensdag 25 april de EP ‘Tangled In The World’ in de SuperMarkt tijdens de Versafdeling. De band bestaat uit Floortje van der Kooij (zang/bas), Pepijn van der Kooij (gitaar), Douwe Hoonhout (gitaar) en Oropo de Nadal Uceda (drums) en deed eerder mee aan de High School Music Competition en Talent Event en stond al twee keer op Kaderock. De EP is opgenomen met Ernst van Wageningen in de Basement Studio. De Versafdeling begint om 21.00 uur, de entree is gratis.

Meer info over No Reply

Nieuw dancefestival in Paard van Troje en Club Seven

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni wordt in het Paard van Troje en Club Seven het nieuwe dancefestival The Hague Calling georganiseerd. Behalve de beide podia werken ook Flowerz, Simple, This is my House, One Night in Amsterdam, We Love Tuesdays, Incognito en vele dj’s mee aan de organisatie van het festival. Bevestigde artiesten zijn Funkerman, Lady Bee, Baggi Begovic, Ryan Fieret, Nixxon, Daniel Thomasso, Bass Chaserz, Pittboy, Raw Vizion, The Obsession en High Definition. De kaartverkoop gaat op vrijdag 13 april van start en de entrée is 9 euro (excl. servicekosten).

Meer info over The Hague Calling

Optreden De Staat in de Karavaan gecancelled

Het optreden van De Staat in strandclub De Karavaan aanstaande zaterdag 14 april gaat niet door.” Als gevolg van technische problemen is door beide partijen besloten het gehele optreden geen doorgang te laten vinden”, aldus de organisatie. Kaartkopers ontvangen binnenkort via email bericht hoe reeds gekochte tickets geretourneerd kunnen worden. Het optreden van de geplande supportacts, The Indien en Moore, is verplaatst vrijdag 20 april. De entree hiervoor is gratis.

Meer info over De Karavaan

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag