3voor12 Den Haag nieuwsflits 3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met: The Levi’s presenteert versie 3.0 / Ongetemd feesten op tour / Sir James doet Coffee Company tour / Optreden DI-RECT op Eurosonic zaterdag op tv / LVC presenteert eindbedrag Serious Request

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Haaglanden (Den Haag, Westland, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijwijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland) en Leiden? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!

The Levi’s presenteert versie 3.0

De Haagse rockband The Levi’s is weer klaar om de (Haagse) podia te bestijgen. De band heeft een nieuwe gitarist, nieuw materiaal en nieuwe energie om er weer helemaal voor te gaan. Het is de tweede bandwisseling binnen de band. In 2009 verliet bassist Yves Nieuwenhuizen de band. Zijn plek werd ingenomen door Cees van Es. Vorig jaar stapte gitarist Steven uit de band. Zijn vervanger is Yorick Meijdam. Het eerste optreden in de nieuwe samenstelling, door de band omgedoopt tot versie 3.0, staat gepland op vrijdag 27 april in het Paardcafé. Hier vond in maart 2008 ook het debuutoptreden van de band plaats.

Meer info over The Levi’s

Ongetemd feesten op tour

Na vijf succesvolle edities in het Paard van Troje, gaan de Ongetemd feesten het buiten de Haagse stadsgrenzen proberen. Op vrijdag 30 maart vindt er voor het eerst een Ongetemd feest plaats in de Melkweg in Amsterdam. Op het programma staan in ieder geval optredens van Supra Naturals, De Kraaien en DJ Lard. Een week later, op zaterdag 7 april, staat er weer een Ongetemd Feest in het Paard van Troje gepland. Dan bestaat de line-up in ieder geval uit Splendid, Supra Naturals, De Kraaien en DJ Lard. De voorverkoop gaat binnenkort van start.

Meer info over Ongetemd

Sir James doet Coffee Company tour

De Zuid-Hollandse poprockband Sir James doet komend weekend een tour langs verschillende Coffee Company’s in Nederland. Hierbij worden de steden Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Delft aangedaan. Sir James zal dan de nummers van de akoestische EP ten gehore brengen. Met hun melancholische popliedjes wist de band vorig jaar de Grote Prijs van Zuid-Holland en de Peter Tetteroo Bokaal binnen te slepen. Het tourschema van de Coffee Company tour van Sir James ziet er als volgt uit:
17 februari (17.00 uur): Noordeinde 54, Den Haag
18 februari (13.00 uur): Nachtegaalstraat 34, Utrecht
18 februari (16.00 uur): Eendrachtsplein 2, Rotterdam
19 februari (13.00 uur): Markt 19-21, Delft


Meer info over Sir James

Optreden DI-RECT op Eurosonic zaterdag op tv

Aanstaande zaterdag 18 februari wordt de uitzending van het programma 3 On Stage op Nederland 3 volledig geweid aan Eurosonic Noorderslag. Dan worden namelijk drie concerten uitgezonden die plaatsvonden tijdens Eurosonic Air op de Grote Markt in Groningen. Op het programma staan de concerten van DI-RECT, Go Back To The Zoo en De Jeugd van Tegenwoordig. 3 On Stage begint om 00.25 uur in de nacht van zaterdag op zondag.

Meer info over 3 On Stage

LVC presenteert eindbedrag Serious Request

Het eindbedrag van de Serious Request actie van het Leidse podium LVC is bekend. In totaal werd er met de belangeloze inzet van vrijwilligers, samenwerkende partijen en artiesten maar liefst 48.766 euro opgehaald. Het tussenstandbedrag stond op 31.187 euro en is nu door de verrekening van de btw, die ook door het LVC aan het Rode Kruis wordt overgemaakt, verhoogd. Tijdens Serious Request vonden er onder andere optredens van The Hot Stewards, Don Diablo, Aux Raus plaats. Kijk voor een compleet overzicht van de LVC Serious Request actie op de website.

Meer info over Serious Request in LVC

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag