3voor12 Den Haag nieuwsflits 3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met: Datum cd-presentatie Ed Struijlaart bekend / Haagse dj TLR naar Rusland / Stemming publieksprijs High School Music Competition van start / Manic Street Preachers naar Paard van Troje / Meidenbands vanavond in Stork On Air

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Haaglanden (Den Haag, Westland, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijwijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland) en Leiden? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!

Datum cd-presentatie Ed Struijlaart bekend

De Haagse singer-songwriter Ed Struijlaart zal op donderdag 1 maart zijn debuutalbum ‘Head, Hearts and Hands’ presenteren. “Twee jaar lang heb ik er naartoe gewerkt, en nu is het moment daar dat ik het album kan gaan presenteren. Ik heb er zoveel energie, liefde en tijd in gestopt dat ik niet kan wachten om ‘mijn kindje’ een laatste liefdevol tapje onder de spreekwoordelijke bips te geven; om ‘m vervolgens op eigen benen te laten staan. Over precies één maand ligt ‘ie in de winkel, dus ik heb nog een maand de tijd om ‘m lekker dicht bij me te houden voor hij de grote boze buitenwereld in geslingerd wordt.” De presentatie vindt plaats in de Desmet Studio’s in Amsterdam. De avond begint om 21.00 uur en de entree is 10 euro.

Meer info over Ed Struijlaart

Haagse dj TLR naar Rusland

De Haagse dj TLR zal op zaterdag 18 februari een optreden verzorgen in de Russische stad St. Petersburg tijdens de Paraplan Party in de Jesus Club. Op het feest, dat van 23.00 tot 06.00 uur duurt, staan verder ook Kalivas, Felix K en Moralez op het programma. TLR is de oprichter van de platenmaatschappij Creme Organization waar onder andere ook Legowelt onder valt. TLR stond eerder op festivals als TodaysArt, Amsterdam Dance Event en Awakenings. Daarnaast treedt de dj overal ter wereld op.

Stemming publieksprijs High School Music Competition van start

Vanaf nu kun je weer stemmen op jouw favoriete band, hiphopact of singer-songwriter, de publieksstemming van de High School Music Competition is namelijk weer geopend. De voorrondes vinden plaats op zaterdag 25 februari in WORM te Rotterdam en stemmen kan tot en met vrijdag 24 februari om 23.59 uur. Voor de winnaars zijn mooie prijzen te verdienen. De winnaar in de categorie Pop/Rock wint een optreden in de Kroepoekfabriek, de winnaar in de categorie Singer-songwriter twee dagkaarten voor Walk The Line, de winnaar in de categorie hiphop een optreden tijdens New Attraction en de winnaar in de categorie Loud Music een jaarabonnement op Aardschok. Stemmen kan via de website van de High School Music Competition.

Meer info over de High School Music Competition

Manic Street Preachers naar Paard van Troje

De Britse formatie Manic Street Preachers zal op woensdag 18 april optreden in het Paard van Troje. De band werd in 1986 opgericht en in 1992 verscheen debuutalbum ‘Generation Terrorists’ met de hitsingle ‘Motorcycle emptiness’. In februari 1995 verdwijnt songwriter en gitarist Richey Edwards op mysterieuze wijze uit zijn hotel om nooit meer teruggevonden te worden. Vanaf dit moment zijn Manic Street Preachers een drietal, en groeit de glam punk langzaam uit tot alternatieve rock. Inmiddels heeft de band tien studioalbums uitgebracht. De voorverkoop (kaarten zijn 30 euro excl. servicekosten) is vandaag van start gegaan. Er is een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar met 5 euro korting.

Meer info over het Paard van Troje

Meidenbands vanavond in Stork On Air

In de uitzending van Stork On Air zijn vanavond, vrijdag 3 februari, twee meidenbands te gast in de studio. In het eerste uur staat Tarzan’s My Daddy op het programma. Een relatief nieuwe band, bestaande uit drie dames die graag alternatieve rock en jazz combineren. In het tweede uur is Take It Off te gast. Op 11 februari presenteert de band debuutalbum ‘Too Pretty To Give A Fuck’ in het Paard van Troje. Uiteraard wordt je ook weer helemaal op de hoogte gebracht van het laatste popnieuws en de popagenda. Stork On Air is te horen en te zien tussen 20.00 en 22.00 uur via Den Haag FM (92.0) en via internet te bekijken en te beluisteren via de website van Stork On Air.

Meer info over Stork On Air

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag