Winnen: vrijkaarten Yori Swart of Kubus & Sticks Winnen: vrijkaarten Yori Swart of Kubus & Sticks

Donderdag 19 april in Paard van Troje en Speakers

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten Yori Swart of Kubus & Sticks

Donderdag 19 april in Paard van Troje en Speakers

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het kan niet op, niet één maar twee prijsvragen vandaag. Op donderdag 19 april staan er twee mooie concerten op de planning in de Haagse regio. In het Paard van Troje in Den Haag kunt je naar Yori Swart, winnares van de Grote Prijs van Nederland 2011 in de categorie Singer-songwriter, en in Speakers in Delft staat het duo Kubus & Sticks op het programma. We geven vrijkaarten voor beide concerten weg.

Yori Swart
De jonge singer-songwriter Yori Swart uit het Noord-Hollandse Bergen won vorig jaar met haar band de Amsterdamse Popprijs. Dit jaar gingen ze er met zijn zessen vandoor met de Sena Performers POPnl Award en als klap op de vuurpijl won Yori op de valreep van 2011 ook nog eens de finale van de Grote Prijs van Nederland. Dat ze mét en zonder band indruk maakt, geeft al aan dat Yori Swart niet de zoveelste mooi ogende, goed klinkende singer-songwriter is. Eerder dit jaar verscheen haar debuutalbum op haar eigen label. Het voorprogramma in het Paard van Troje wordt verzorgd door het singer-songwriter duo Tangerine.

3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het concert van Yori Swart. Wat je daarvoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de eerste single van het debuutalbum van Yori Swart? Stuur je antwoord uiterlijk 19 april om 16.00 uur naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

Yori Swart @ Paard van Troje
Donderdag 19 april vanaf 19.30 uur
Entree: 10 euro

Kubus & Sticks
Op donderdag 19 april staan Kubus en Sticks in Speakers. Verwacht een muzikale trip met veel humor, energie, maar ook sentiment en vooral brute beats. Het album ‘Microphone Colossus No2’ is alweer de tweede samenwerking tussen Kubus & Sticks die eerder dit jaar als gratis download is uitgebracht. Gewoon, omdat de twee er zin in hadden. De plaat bleek zelfs zo populair dat er ook een cd-versie verschenen is. In het voorprogramma staat bovendien de Delftse rapper Blaaskaak die speelt met tekst en beats alsof hij het met de fles ingegoten heeft gekregen.

3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het concert van Kubus & Sticks. Wat je daarvoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Met welke Engelse rapper vormde Kubus eerder een duo? Stuur je antwoord uiterlijk 19 april om 16.00 uur naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

Kubus & Sticks @ Speakers
Donderdag 19 april vanaf 20.30 uur
Entree: 12,50 euro (10 euro vvk)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag