Vanavond: de Versafdeling met Noblesse Vanavond: de Versafdeling met Noblesse

Met ook Los Jalapeños en EP-presentatie No Reply

, Redactie 3voor12 Den Haag

Vanavond: de Versafdeling met Noblesse

Met ook Los Jalapeños en EP-presentatie No Reply

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Onder de naam ‘De Versafdeling’ ging in oktober 2011 de nieuwe concertreeks in De SuperMarkt aan de Grote Markt van start. Elke tweede en vierde woensdag van de maand kun je daar drie talentvolle acts uit de Haagse regio verwachten, waaronder ook de acts die tot ‘3voor12 Den Haag Selecteert’ act worden verkozen. Dit keer staat onder andere de band Noblesse op het programma.

21.15-21.45 uur Los Jalapeños
Oorspronkelijk zou de band New Year’s Hero de avond openen, maar de band moest helaas afzeggen voor de Versafdeling. Als vervanger is de Haagse band Los Jalapeños opgetrommeld. Het rocktrio presenteerde op 23 maart debuutalbum ‘The Afterparty Shakedown’ in het Paard van Troje, vol met stevige rock met als inspiratiebron Danko Jones, The Mooney Suzuki en Led Zeppelin.

22.00-22.30 uur No Reply
No Reply is een jonge pop/rock band uit Den Haag, bestaande uit Douwe Hoonhout, Pepijn van der Kooij, Floortje van der Kooij en Oropo de Nadal Uceda. Het kwartet weet zich onderscheiden zich door een trippy variant van Haagse rock te maken. In oktober 2011 besloot de band een EP te gaan opnemen met Ernst van Wageningen bij de Basement Studio. Dit pakte goed uit, want met deze EP werd No Reply geselecteerd voor de High School Music Competition. Volgens velen is dit slechts het begin, want No Reply is een band met bijzonder veel potentie, waar we in 2012 waarschijnlijk veel van zullen gaan horen. Vanavond wordt de EP officieel gepresenteerd.

22.45-23.15 uur Noblesse
Noblesse kwam in 2005 bij elkaar, zanger en gitarist Amos, bassist Shahar en drummer Gideon besloten het lot niet langer te ontlopen en vormden samen de band Noblesse. Eind 2006 bracht Noblesse debuutalbum ‘Sound The Alarm’ uit, geproduceerd door Henk Koorn (Hallo Venray). De band werd geselecteerd als Local Hero door LiveXS magazine, kreeg airplay op de nationale radio en de reviews waren weer lovend. Het tweede album ‘This Is Not Humanity’ uit 2010 ging gepaard met een door frontman Amos Ben-Tal gemaakte choreografie van moderne dans. De band maakte stuwende indierock en stond eerder op festivals als The Music In My Head, Plein Open, Langweiligkeit en de Haagse PopWeek.

De Versafdeling #14
Met Los Jalapeños, No Reply en Noblesse
SuperMarkt (Grote Markt, Den Haag)
Aanvang: 21.00 uur / gratis entree

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag