Vanavond: de Versafdeling met NiCad Vanavond: de Versafdeling met NiCad

Met ook Out Alive en Frans Huxie

, Redactie 3voor12 Den Haag

Vanavond: de Versafdeling met NiCad

Met ook Out Alive en Frans Huxie

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Onder de naam ‘De Versafdeling’ ging in november 2011 de nieuwe concertreeks in De SuperMarkt aan de Grote Markt van start. Elke tweede en vierde woensdag van de maand kun je daar drie talentvolle acts uit de Haagse regio verwachten, waaronder ook de acts die tot ‘3voor12 Den Haag Selecteert’ act worden verkozen. Dit keer staat onder andere de band NiCad op het programma.

21.15-21.45 uur Out Alive
De band Out Alive is een nieuwe rockband die voorheen onder de naam Roaddog Six opereerde. Onder die naam werden voornamelijk covers gespeeld, maar onder de nieuwe naam speelt de band volledig eigen werk. De band bestaat uit Maryse van der Hak (zang), Michael Chan (gitaar), Twan Bracco Gartner (gitaar), Sander de Wit (bas/zang) en Robert van Proosdij (drums). De band is op dit moment bezig met het opnemen van een demo.

22.00-22.30 uur Frans Huxie
Frans Huxie staat garant voor een avondje ongeëvenaardheid. Soms grotesk, soms monstrueus, maar altijd met de nodige joie de vivre weet de Dordrechtse band genres van metal tot balkan en van ska tot chanson samen te smelten tot een eigenzinnig en ongehoord geheel. In het zesjarige bestaan stond de band onder meer op Wantijpop en in de grote zaal van het Paard van Troje. De shows van Frans Huxie staan bol van unieke muziek, rauwe energie en de meedogenloze performance van frontdandy Struijck.

22.45-23.15 uur NiCad

NiCad is een multinationale experimentele rockband gevormd in 2004 toen vijf jonge buitenlandse studenten elkaar ontmoetten op het Haags Koninklijk Conservatorium. De formatie vormde snel een eigen unieke stijl door het integreren van hun muzikale achtergronden gevormd door hun opvoeding in Japan, Israël, Chili, Amerika en Duitsland. Het CV van deze band is indrukwekkend. Zo stond NiCad op festivals als SXSW, Parkpop en Walk The Line, werden er twee albums uitgebracht en werd in 2008 de Grote Prijs van Zuid-Holland gewonnen. Ook tourde de band door België, Frankrijk, Duitsland, Amerika en Israël. Op dit moment wordt er gewerkt aan het derde album 'For The Good'.

De Versafdeling
Met Out Alive, Frans Huxie en NiCad
SuperMarkt (Grote Markt, Den Haag)
Aanvang: 21.00 uur / gratis entree

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag