3voor12 Den Haag Selecteert: Teddy Lewis 3voor12 Den Haag Selecteert: Teddy Lewis

Vanavond XL editie van de Versafdeling

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag Selecteert: Teddy Lewis

Vanavond XL editie van de Versafdeling

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maand kiest de redactie van de Haagse afdeling van VPRO’s 3voor12 acts uit de Haagse regio die een maand lang in de spotlight worden gezet. Inmiddels zijn we (na Atlantic Attraction, Tech Chic Design, ZiRe, Balcony, Jana, Topless, GardenFest, Johnny’s Landing, Brickstarr & Jerh, B Sharp, Groove Embassy, NiCad en Noblesse) toe aan de achtste ronde. Voor deze maand is de keuze gevallen op Teddy Lewis.

Teddy Lewis is een nieuwe naam in de Haagse hiphopscene. Vorig jaar werkte hij al samen met rapper Hajo voor het nummer ‘Zo van’ en onlangs kwam zijn eerste single en videoclip van het nummer ‘Deh Marsmellow’ uit. “Het nummer is afgeleid uit twee woorden; 'mars' en 'mellow'. Ik probeer hier de definitie te geven van een liedje luisteren en jezelf helemaal op laten gaan in de muziek”, aldus Teddy Lewis. Ondertussen zit hij niet stil, want binnenkort kunnen we alweer een tweede videoclip verwachten, namelijk ‘Dominant 2’ die hij samen met SnelleJelle opnam.

Laatste Versafdeling van het seizoen
Vanavond vindt de laatste reguliere editie van het seizoen van de Versafdeling plaats in de SuperMarkt. Dit wordt uiteraard niet zomaar voorbij gegaan en daarom vindt er een Versafdeling XL plaats. Dat betekent niet drie maar vijf acts op het programma. Behalve Teddy Lewis staan er optredens van Bermuda Square, Satellite Skin, The Abbons en Thin Pillow gepland. In september gaat de Versafdeling, en daarmee ook 3voor12 Den Haag Selecteert, weer van start. 3voor12 Den Haag Selecteert zal dan ook in een iets ander jasje gestoken worden, maar daarover binnenkort meer.

Tijdschema De Versafdeling
20.45-21.15 uur Bermuda Square
21.30-22.00 uur Satellite Skin
22.15-22.45 uur Teddy Lewis
23.00-23.30 uur The Abbons
23.45-00.15 uur Thin Pillow

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag