3voor12 Den Haag Selecteert: GardenFest

Woensdag 25 januari de Versafdeling in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Na Atlantic Attraction, Tech Chic Design, ZiRe, Balcony, Jana en Topless, zijn we deze maand toe aan de vierde ronde van 3voor12 Den Haag Selecteert. Voor deze maand is de keuze gevallen op de indie/dance band GardenFest. Aanstaande woensdag staat deze formatie tijdens de Versafdeling in de SuperMarkt.

GardenFest
Deze driekoppige formatie is inmiddels geen onbekende meer in Den Haag. Hoewel nog maar kort bezig, stond GardenFest het afgelopen maand op festivals als Plein Open en de Haagse PopWeek en werd de band genomineerd voor de Haagse Popprijs voor Aanstormend Talent. Het trio, bestaande uit Niels Vermeulen (zang), Jurgen van Harskamp (synths/sequencer) en Jeroen van de Putte (drums), bracht in april debuutsingle ‘Meditation’ uit op het Londense electronica label WWMusic. De combinatie van analoge synths en straffe vocalen doen denken aan de vroege LCD soundsystem met een vleugje Dr. Lektroluv. Met beukende drums staat Gardenfest garant voor een fikse party.

Opgeven voor 3voor12 Den Haag Selecteert

Bands uit de regio Den Haag (inclusief onder andere Delft, Leiden, Westland) kunnen zich opgeven voor de rubriek 3voor12 Den Haag Selecteert. Kijk hier voor meer informatie.

De Versafdeling
Met GardenFest, The Timers en Colorful Novelty
Woensdag 25 januari @ SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur / Gratis entree