3voor12 Den Haag zet nieuwe acts in de spotlight 3voor12 Den Haag zet nieuwe acts in de spotlight

Nieuwe rubriek ‘3VOOR12 Den Haag Selecteert’

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

3voor12 Den Haag zet nieuwe acts in de spotlight

Nieuwe rubriek ‘3VOOR12 Den Haag Selecteert’

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

In oktober gaat 3VOOR12 Den Haag van start met een gloednieuwe rubriek, namelijk ‘3VOOR12 Den Haag Selecteert’. In deze rubriek selecteert de redactie van de Haagse afdeling van VPRO’s 3VOOR12 veelbelovende acts uit de regio die een maand lang in de spotlight worden gezet. Zo worden de bands geïnterviewd voor de website en treden de bands op in de SuperMarkt en het radioprogramma Stork On Air.

Elke maand selecteert de redactie van 3VOOR12 Den Haag twee acts uit de Haagse regio. Van pop tot dance en van rock tot hiphop, alles komt in aanmerking. Deze acts zullen vervolgens optreden  in de SuperMarkt tijdens ‘de Versafdeling’. Ook zal de band veel publicitaire aandacht krijgen, onder andere door middel van een interview op 3VOOR12 Den Haag en een optreden in het radioprogramma Stork On Air (wekelijks te horen op Den Haag FM en de Westpop Online stream).

Versafdeling
3VOOR12 Den Haag Selecteert is een samenwerking aangegaan met De SuperMarkt, het poppodium aan de Grote Markt in Den Haag. In oktober start de SuperMarkt met een nieuwe concertreeks onder de naam Versafdeling. Nieuwe, talentvolle en opkomende bands uit de Haagse regio krijgen hier de kans om in 30 minuten het beste van hun repertoire ten gehore te brengen. Elke tweede en vierde woensdag van de maand treden er drie opkomende bands/acts op, waarvan er per avond één door 3VOOR12 Den Haag wordt geprogrammeerd. De eerste editie is op woensdag 12 oktober. De avonden beginnen om 21.00 uur en zijn gratis toegankelijk.

Opgeven voor 3VOOR12 Den Haag Selecteert?
Bands uit Den Haag en omstreken (inclusief Leiden, Delft, Westland) kunnen zich opgeven voor 3VOOR12 Den Haag Selecteert. Mail hiervoor naar redactie@3voor12denhaag.nl o.v.v. 3VOOR12 Den Haag Selecteert. Stuur daarbij een biografie, persfoto, contactinformatie (telefoonnummer, e-mail en postadres) en weblinks (waar bijvoorbeeld muziek kan worden beluisterd) mee. Behalve dat de band/act uit de Haagse regio moet komen, is ook het spelen van eigen repertoire een vereiste. De redactie van 3VOOR12 Den Haag maakt steeds op de eerste van de maand de nieuwe selectie bekend.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag