Veel gastpresentatoren op jubileum Plein Open

Special guests kondigen elk een act aan

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Nog een week en dan zal in Den Haag de 15e editie van het Plein Open festival gaan losbarsten. Juist vanwege het jubileum heeft de organisatie van Plein Open op de valreep nieuwe namen toegevoegd aan het programma. Geen nieuwe acts maar presentatoren. Zij zullen elk een act aankondigen die optreedt op het Spuiplein.

Special guests kondigen elk een act aan

Nog een week en dan zal in Den Haag de 15e editie van het Plein Open festival gaan losbarsten. Juist vanwege het jubileum heeft de organisatie van Plein Open op de valreep nieuwe namen toegevoegd aan het programma. Geen nieuwe acts maar presentatoren. De hoofdpresentator van de Main Stage op Plein Open, Tim Hofman, zal op 25 juli worden bijgestaan door verschillende special guests uit het verleden en het heden. Onder de special guests zijn oud-presentatoren, oud-organisatoren en sponsoren die allen een band hebben met Plein Open. Zij zullen elk een act aankondigen die optreedt op het Spuiplein.

Gastpresentatoren
De special guests zijn onder andere Gerjan van der Giessen (Popunie / High School Music Competition), Leontine de Reede (presentatrice 2006 / 3VOOR12 Den Haag) Ronald Stemmerich (Paard van Troje / oud-organisator Plein Open), Remco Prins (PopHotSpot / ex-Burma Shave), Gerard Smit (Grandcafé Cremers / oud-organisator Open Dak festival en sponsor), Ivar Keuren (Johnnie Stalker / presentator 2007 Spuiplein), Rob Vondracek (Haags Pop Centrum, oprichter van Plein Open), René Bom (Nach Burgemeester / presentator Plein Open 2007 Grote Markt).