Vertigo rockt de tent uit en Nadine and Me gaan op de gevoelige toer op Stork On Air Vertigo rockt de tent uit en Nadine and Me gaan op de gevoelige toer op Stork On Air

Winnaars van Vertigoprijsvraag zorgen voor livesfeer in de studio

, Redactie 3voor12 Den Haag,

Vertigo rockt de tent uit en Nadine and Me gaan op de gevoelige toer op Stork On Air

Winnaars van Vertigoprijsvraag zorgen voor livesfeer in de studio

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Vrijdag 11 februari laat het Radio West programma ’Stork On Air’ twee uitersten horen. Omstreeks half acht zal de Haagse Rocksensatie Vertigo laten horen en zien hoe je acoustisch kan rocken. De dames van Nadine & Me, gooien het in het tweede uur over een andere boeg. Breekbare liedjes met een verhaal is hun motto.

Winnaars van Vertigoprijsvraag zorgen voor livesfeer in de studio

Vrijdag 11 februari laat het Radio West programma ’Stork On Air’ twee uitersten horen. Omstreeks half acht zal de Haagse Rocksensatie Vertigo laten horen en zien hoe je acoustisch kan rocken. De dames van Nadine & Me, gooien het over een andere boeg. Breekbare liedjes met een verhaal is hun motto. Het viertal Vertigo lijkt af te stevenen op een sterstatus. De populairiteit van de band reikt verder dan de grenzen van Den Haag. Het afgelopen jaar was meer dan goed voor Vertigo. zanger/gitarist Denny Haayen, gitarist Joris Hogewind, drummer Sander Berkvens en Jim Vodegel op bas speelde als supportact bij Golden Earring, Van Dik Hout, The Meteors en Live. Het is slechts een kwestie van tijd en Vertigo heeft straks een eigen voorprogramma nodig. Voor ’Stork On Air’ onderbreekt de band zijn werkzaamheden in de studio. Vertigo is druk bezig met de opvolger van de EP ’Moments Of Clarity’ en zal op Radio West een tip van de sluier oplichten. Vertigo is echt een liveband. De band neemt enkele fans mee naar de studio om zo het livegevoel over te brengen op de luisteraar. “We hebben een wedstrijd uitgeschreven op onze website en daar zijn acht winnaars uitgekomen die aanstaande vrijdag voor het livesfeertje zorgen.” meldt Rick Haayen, de manager van Vertigo. Het tweede uur wordt het een stuk rustiger in de studio van Radio West. Twee dames komen hun muzikale kunsten vertonen. Gitariste Nadine van der Zalm en zangeres Cecile Morel, samen bekend als ’Nadine & Me’. Twee ’angry young women’ als we de bio moeten geloven. Het tweetal heeft elkaar leren kennen bij de Haagse tak van 3voor12 (deze website) en omdat de dames wel eens wat anders wilden schrijven dan recensies werd in de lente van 2004 gestart met het schrijven van eigen songs. Zoals de dames het zelf mooi opmerken ’kritische teksten gevangen in grillige akkoorden.’ Verder komt René Bom vertellen over Dansplek.nl, alwaar hij samen met boezemvriend Rob Bolland is uitgenodigd om op avonden als DJ te fungeren. Op bevrijdingsdag is het tweetal ’Bol en Bom’ weer van de partij in theater Concordia. Daar zal het tweetal laten horen wat vrijheid inhoud. Ook Willem Verheij, bandleider van live drum’n’bass formatie Reboot en één van de initiatiefnemers van de website No-dex komt langs. Donderdag vindt namelijk in de Melkweg van Amsterdam een speciale No-Dex avond plaats waar Reboot natuurlijk live te bewonderen is. Om compleet het weekend in te gaan zal Martijn Verlinden (DJ Kipkillah) vertellen over de CD-presentatie van Antilounge, die zaterdag wordt gehouden in de Bazart. Natuurlijk worden er ook tracks van deze Antilounge CD gedraaid. Genoeg reden om te luisteren naar Stork on Air, van 19.00 tot 21.00 uur op Radio West. Te ontvangen via de ether op 89.3 FM en via de kabel.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag