Zuid-Hollandse Pop Unie doet mee met de FFWD Heineken Dance Parade Zuid-Hollandse Pop Unie doet mee met de FFWD Heineken Dance Parade

Maak kans op een plekje op de Best Beatz X-Posure truck?

, Redactie 3voor12 Den Haag,

Zuid-Hollandse Pop Unie doet mee met de FFWD Heineken Dance Parade

Maak kans op een plekje op de Best Beatz X-Posure truck?

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Op zaterdag 13 augustus trekt de stoet van de FFWD Heineken Dance Parade weer door de Rotterdamse straten. Natuurlijk zal de Popunie ook dit jaar weer van de partij zijn met de Best Beatz X-Posure truck, waarop de meest getalenteerde dj's van Zuid-Holland mogen draaien.

Maak kans op een plekje op de Best Beatz X-Posure truck?

Op zaterdag 13 augustus trekt de stoet van de FFWD Heineken Dance Parade weer door de Rotterdamse straten. Natuurlijk zal de Popunie ook dit jaar weer van de partij zijn met de Best Beatz X-Posure truck, waarop de meest getalenteerde dj's van Zuid-Holland mogen draaien. De FFWD Heineken Dance Parade vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 augustus in Rotterdam. Het zal niet makkelijk worden, maar we zullen onze uiterste best doen om alle voorgaande edities te overtreffen. Op deze zaterdagmiddag trekt de stoet van de FFWD Heineken Dance Parade weer door de Rotterdamse straten. Natuurlijk zal de Popunie ook dit jaar weer van de partij zijn met de Best Beatz X-Posure truck, waarop de meest getalenteerde dj's van Zuid-Holland mogen draaien. Voor de Best Beatz X-Posure truck is de Popunie op zoek naar zes dj’s die zin hebben om zaterdag 13 augustus het feestje mee te vieren en een geweldige set te draaien voor het Rotterdamse Dance Parade publiek. Zuid-Hollandse dj's kunnen meedingen naar één van de felbegeerde plekken door zich in te schrijven bij de Popunie. Ben jij het dj talent waar de Popunie naar op zoek is? Kijk dan op website van de Popunie voor de inschrijfvoorwaarden en het inschrijfformulier. Stuur vóór 1 juni het inschrijfformulier met je mixdemo, biografie en publiciteitsfoto op naar: Zuid-Hollandse Popunie T.a.v. Best Beatz X-Posure Postbus 21450 3001 AL Rotterdam Belangrijk is dat deelnemers amateurs/semi-profs zijn en ongetekend zijn door de bekende labels. Alle dance-stijlen zijn welkom!
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag