3voor12 Breda

Breda Barst zoekt donateurs voor Breda Barst 2018

Startkapitaal gewenst na financiële tegenslagen

Bredaas mooiste muziekfestival Breda Barst is na een slecht jaar met ontzettend veel regen op zoek naar startkapitaal voor de editie van 2018, op zaterdag 15 en zondag 16 september in het Valkenbergpark. De organisatie was blij met alle hulp en zette toch een mooi festival neer, maar door de kou en meer voorspelde regen bleven veel bezoekers weg, wat leidde tot tegenvallende inkomsten. Op social media is de oproep voor donaties sinds vandaag al volop te vinden, bijvoorbeeld op Instagram:

“HELP!! Breda Barst zoekt donateurs na financiële tegenvallers van afgelopen jaar. Voor 1 april hebben we € 50.000,- nodig om te starten met de organisatie van het festival voor dit jaar. Meer info en doneren kan via onze website!”

Uit het persbericht: “Dit bedrag is nodig om bijvoorbeeld bands en leveranciers aan te kunnen betalen. Uiteraard zijn er momenteel al gesprekken gaande met sponsoren en is er een subsidieaanvraag gedaan bij de gemeente Breda. Toch wil Breda Barst ook een beroep doen op haar bezoekers. Zij hebben afgelopen jaar opnieuw laten zien dat zij het festival een enorm warm hart toedragen en veel bezoekers gaven aan een donatie over te hebben, zodat het festival in zijn huidige vorm kan blijven bestaan. Voor de organisatie van Breda Barst is de gratis toegankelijkheid van het festival één van de belangrijkste speerpunten. Breda Barst is voor iedereen, ook voor mensen die normaal gesproken dit soort festivals niet kunnen bezoeken. Het festival verwelkomt zo’n 15.000 bezoekers per dag. Onder hen zijn ook gezinnen en kinderen die via Breda Barst kennismaken met festivals en muziek. Deze rol wil Breda Barst graag blijven vervullen, ook de komende jaren.”
Doneren aan Breda Barst kan hier

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12