3voor12 Breda

Mezz: "we zijn er weer!"

Heropeningsweekend 10 t/m 12 oktober

Goed nieuws van Mezz! Op 10 oktober opent Mezz haar deuren weer. Op 1 april klonk het startschot voor de verbouwing van Mezz. Een half jaar lang sloot Mezz haar deuren voor de verbouwing. De knelpunten werden aangepakt en er zijn de nodige renovaties en onderhoud uitgevoerd. Op 10 oktober viert Mezz de officiële heropening met de aanwezigheid van wethouder Marianne de Bie en wethouder Paul de Beer. In de avond beklimt de Belgische elektropopgroep Vive La Fête voor het vernieuwde podium van Mezz. De rest van het weekend is er een bomvol programma; Damian Wilson & Friends, Antwerp Gipsy-Ska Orkestra, Master + Sunlord + Apsara + Cemetery + Lefutray, 80’s Verantwoord, Ska Matinee: Mark Foggo + Skippabeat + Skavuiten en Supersister Projekt 2019. Ook de rest van het najaar is de agenda goed gevuld, check www.mezz.nl.

Zelf kijken?
Op zaterdag 12 oktober is Mezz tussen 11.00 uur en 15.00 uur geopend voor publiek. Dwaal rond in het pand, drink een kop koffie met gebak of geniet van speciaal bier of luxe wijn in het nieuwe Popcafé. 

Veranderingen
In het algemeen zijn de faciliteiten en voorzieningen voor zowel publiek als de artiest op veel punten verbeterd. De ingang van Mezz is verbreed. Zowel links als rechts naast het vernieuwde kassahok is een entree naar de foyer. Via de linkerkant loop je zo door naar de zaal, vooraan bij het podium. Via rechts kom je bij de elektronische lockers. Achterin vind je het nieuwe Popcafé, waar je voorafgaand aan de show al terecht kunt voor een kop koffie met gebak, speciaal bier of een luxe wijn. In de Jupiler zaal is de grote bar verkleind en is links in de wand een extra bar gerealiseerd. Op het balkon is de bar verdwenen. Links en rechts zijn zelftappunten voor water en bier. De balkonrand is versmald, waardoor je vanaf het balkon goed zicht hebt op het gehele podium. Mezz gaat over op cashless en dus betaal je voortaan overal in het pand met je pinpas.Voor artiesten en bands verandert er ook het nodige. In de uitbouw is noodzakelijke opbergruimte en een personeelsruimte gerealiseerd. Laden en lossen kan voortaan binnenshuis. Ook op het podium zijn verbeteringen aangebracht, zowel de toegankelijkheid als meer ruimte voor de bands en apparatuur. In het gehele gebouw is de ventilatie aangepakt en deze kan nu beter worden gereguleerd.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12