3voor12 Breda

Mezz verbouwt: Bredase poptempel dicht van april tot oktober

Verlengde zomerstop om knelpunten poppodium aan te pakken

Het nieuws werd deze week al benoemd in BN/De Stem en nu maakt Mezz het nieuws zelf ook officieel op Facebook: Mezz gaat verbouwen tijdens een verlengde zomerstop: van 1 april tot oktober is de muziektempel van Breda gesloten voor de verbouwing. 

Mezz meldt: "Van 1 april tot oktober is MEZZ gesloten voor verbouwing. Tijdens deze verbouwing worden de knelpunten van het pand aangepakt. Zo komt er een nieuwe foyer waar je voorafgaand aan de show terecht kunt voor goede koffie of ander lekkers. Ook de kassa, entree tot de zaal en bars worden aangepakt. De garderobe maakt plaats voor elektronische lockers, zodat je straks nooit meer in de rij hoeft te staan voor je jas. Ook backstage verandert er het nodige. De laad-en-los wordt vergroot, er komt extra opslagruimte en de podiumopgang wordt verbreed. Naar verwachting zal de eerste show in MEZZ 'op orde' plaatsvinden op 10 oktober. Lees alles over de verbouwing op www.mezz.nl/verbouwt.

In de tussentijd gaat Mezz on tour! Met bijzonder programma op mooie locaties kun je ook tijdens de verbouwing genieten van muziek bij jou in de buurt. Lees meer hierover op www.mezz.nl/ontour"

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12