Vrijdag 26 maart presenteert 3voor12/Breda samen met Mezz een livestream vanuit de Bredase poptempel. Geniet in je eigen huiskamer van live muziek van twee nieuwe, interessante acts: Ben Forte en Light By The Sea. Zij treden voor je op en vertellen in korte interviews hoe zij deze coronaperiode ervaren en wat ze wél kunnen. En dat is toch nog heel wat. Kijken dus!

Update: je kunt de stream nog terugkijken

Je bekijkt de livestream via de website van Mezz At Home (mezz.nl/at-home) of via het Facebook event, aanstaande vrijdag vanaf 20:25 uur.

Ben Forte is een jonge rapper songwriter uit Utrecht. Zijn roots liggen in Breda. Deze zomer verschijnt zijn debuut EP waarvan het nummer ‘Monsters’ de eerste single is. Die single verscheen vorige maand. Ben won in 2019 de Amsterdamse Popprijs en haalde de finale van De Grote Prijs. Bij de Popronde speelde hij maar liefst 33 optredens in 30 steden, waaronder Breda. En toen kwam corona. Hij vindt inspiratie bij twenty-one pilots, Ed Sheeran, Chef’Special én de wonderlijke parkmuziek van de Efteling.

Light By The Sea is het nieuwe muzikale project van Davy Knobel en Eszter Anna Baumann. Ze zijn werken aan hun debuutalbum dat later dit jaar uit moet komen. Voor dat album zijn ze een crowdfund actie gestart. Davy ken je van verschillende bands, zijn nieuwste act, naast Light By The Sea, is Cloudmen met Nick Holleman. Anna is frontvrouw van de Hongaarse metalband Ann My Guard. Ze runnen samen het artiestenmanagement en boekingskantoor IDVI. En ze wonen samen in Breda, want ook in ‘t echt zijn ze een stel.

Mezz x 3voor12/Breda

Mezz x 3voor12/Breda - Ben Forte