Club 3voor12/Breda: electronic op 9 januari

In Mezz Kleine Zaal

Tekst: redactie 3voor12/Breda ,

Elektronica rules op de eerste clubavond in 2015. Niet alleen vanachter de dj-booth, maar ook met optredens van elektronica-acts die met live-muzikanten spelen. In de Kleine Zaal van Mezz krijg je optredens van The Exploding Potatoes en Coco Bryce. Club 3voor12/Breda in de Kleine Zaal van Mezz op 9 januari begint om 20.30 uur. De entree is gratis.

Tesla55
Dj-duo Tesla55 valt op het laatste moment in. Dit Bredase duo pakt de elektronische scene aan met sterke invloeden uit funk en disco. Zelf hebben ze het over “stevige dansmuziek met te gekke sounds van vroeger.” We vroegen hen in een blikseminterview naar 2014, de vooruitzichten voor vrijdagavond én de rest van 2015.

The Exploding Potatoes

Deze band bestaat uit muzikanten uit Breda en Amsterdam. Ze omschrijven hun muziek als drum 'n' bass met heavy gitaar, diep ronkende bas en punk vocalen. Wie zanger Doc Sepp wel eens bezig heeft gehoord weet dat deze Bredanaar ook niet vies is van een puur staaltje reggaeton. De naam? Precies wat je overkomt als je naar de band kijkt en luistert: een volle zak chips die voor je gezicht ontploft. Zien is meemaken! Interview!

Coco Bryce
Mik wat dubstep, hiphop, rave en beats in een blender en je hebt een aardig beeld van de muziek van dj/producer Coco Bryce. Bryce zit al bijna twintig jaar in het vak en dat is te horen. Aan ervaring geen gebrek. Hij werkte onder meer met artiesten als Slugabed en Pixelord & Kelpe. De elektronische dubstep van Bryce luisterde al menig feestje op. Op 9 januari sluit Coco Bryce de clubavond als dj af. Interview!