#BB15: Paramatman opent Breda Barst in stijl

Eindhovens powerduo blaast het publiek omver

Tekst: Tessa Gorissen. Foto's: Magnus Gommers ,

Een powerduo uit Eindhoven, beter bekend als Paramatman. Eerder wonnen zij de voorrondes tijdens Mezz Barst waardoor zij het festival mochten openen. Op de Amstelstage gaven zij op zaterdag 19 september de aftrap.

HET CONCERT: 
Paramatman, Amstel Podium, zaterdag 19 september 2015

DE ACT
Vanaf het moment dat Paramatman het podium betreedt laten zij zien waarom ze een powerduo worden genoemd. De band is geïnspireerd door bands als Queens Of The Stone Age en blaast het enigszins afwachtende publiek omver met hun krachtige nummers. De rauwe stem van Koen Jacobs galmt door het Valkenberg. Dat ze geen podiumvrees hebben, is iets dat zeker is.

HET PUBLIEK
Het weinige publiek dat gekomen is om de twee mannen te zien schroomt niet om mee te klappen als drummer Jeroen van zijn kruk opstaat om het publiek mee te laten doen. De menigte is speciaal gekomen om deze band te zien en blijft dan ook tot het einde staan kijken. Dat de set vrijwel hetzelfde is als tijdens de voorrondes deert niemand.

De set is zuiver, het publiek heeft het naar zijn zin. De band laat zien dat zij als terechte winnaar op het Amstel Podium staan.