#BB15: For I Am King de koning van de Spaanse Kraag

De band gunt het publiek geen rust

Tekst: Tessa Gorissen, foto's: Emmelie Herwegh ,

Als er iemand is die weet hoe je de tent moet afbreken is het For I Am King wel. Met een vrouwelijke grunt weten ze ieder versteld te laten staan. Op zaterdag stonden ze in de Spaanse Kraag om de boel flink op zijn kop te zetten.

HET CONCERT:
For I Am King, Spaanse Kraag, zaterdag 19 september 2015

DE ACT
Met een zachte stem zegt zangeres Alma iedereen gedag als ze op het podium staat. De tent staat vol voor deze band, en terecht. Zonder ook maar een moment stil te staan zetten ze een show neer waar menige band nog wat van kan leren. Dat Alma maar een klein tenger meisje is, valt niet te horen aan haar zware grunt. Het publiek is verbijsterd.

HET PUBLIEK
Vanaf de eerste minuut verandert de Spaanse Kraag in een moshpit. Het publiek slaat wild om zich en de hekken schudden. Wanneer Alma het publiek in springt om tijdens de laatste noten met de menigte te headbangen verzamelt zich een groep rond haar.

Dat de band een show kan neerzetten bewijzen ze in de Spaanse Kraag. Zonder een moment stil te staan zetten ze een energieke show neer waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat.