Vrijdag 30 januari: Club 3VOOR12/Breda

Met: Most Unpleasant Men, Gravy, NWac en TBC Guerrilla Disco

Redactie 3VOOR12/Breda ,

3VOOR12/Breda presenteert een nieuwe editie van Club 3VOOR12/Breda in het Mezz Cafe. Op vrijdag 30 januari zijn er optredens van Most Unpleasant Men en Gravy, kan je dansen met dj NWac en zorgen de dj's van TBC Guerrilla Disco er voor dat je je niet moet vervelen tussen de optredens.

Met: Most Unpleasant Men, Gravy, NWac en TBC Guerrilla Disco

Het Utrechtse Most Unpleasant Men heeft zicht de afgelopen jaren ontwikkeld tot een uniek gezelschap. De theatrale popnummers werden ook al omschreven als poëtische emotie met de geniale muzikale gekte. Enkele dagen voor deze show presenteren ze in het Utrechtse Ekko het debuutalbum Nothing Moves Slower. 3VOOR12/Utrecht berichtte al eerder over deze band: “Lastig in een hokje te plaatsen. Hoewel de band evenals het Britse Elbow of Pinback de kunst van 'het grote gebaar verpakken in kleine liedjes' tot in de puntjes beheerst.”
 
Als een Bredase band is die het op het moment verdient om op het podium van Club3VOOR12/Breda te staan, dan is het Gravy wel. Met het eerste album Mrs. Jones op zak gaat de band er helemaal voor. Na Brabant zal ook de rest van Nederland er dit jaar aan moeten geloven. Zie Gravy als de jus over je soulfood. Dikke smeuïge funk met een rauw randje. Dansbare funk, al dekt dat de lading niet helemaal. Ook hiphop, blues, jazz en rock passeren de revue. Alles energiek, strak en opwindend. Zowel knallend door je speakers als live on stage met Sonny als wilde, harige frontman op de mic.

NWac is de Bredase dj/producer die Club 3VOOR12/Breda zal afsluiten. Hij heeft een voorkeur voor ronkende synthesizers en krakende beats. Verwacht een obscure mix van techno, electro, rave, trance, house, pop, acid en wat ie al niet meer uit zijn platenkast heeft getrokken. Samen met eigen materiaal dat hij draait, wordt dat dus flink voetjes van de vloer!
 
Tussen alle bands door zorgt TBC Guerrilla Disco ervoor dat je je niet hoeft te vervelen. Vers van MySpace, na alle muziekblogs doorzocht te hebben, brengt TBC Guerrilla Disco de nieuwste indie hits. Omgeremd rocken tot snoeihard dansen. Dit dj duo zal het feest compleet maken en zoals hun eigen motto al zegt: It aint a party ‘till it’s a riot!