Rising Magma: Niet te missen festival

Tank 86 nodigd elf bands uit voor eerste verjaardag Rising Magma

redactie 3VOOR12/Breda ,

Op zondag 25 januari is het zo ver. Rising Magma, het reizende festival georganiseerd door Tank 86, viert dan de eerste verjaardag in Mezz en biedt je de kans je te laten overdonderen door all that is heavy en te voelen waar het om gaat.

Tank 86 nodigd elf bands uit voor eerste verjaardag Rising Magma

Rising Magma is een reizend festival voor heavy bands. Een festival voor een broederschap van ambitieuze bands die er klaar voor zijn om de wereld te veroveren. Rising Magma biedt een in snel tempo groeiende groep vette bands uit Nederland en daarbuiten.
De gemene deler is Heavy in alle mogelijke verschijningsvormen, van bluesstoner via psychedelische invloeden tot seventiesmetal en doom aan toe.

Van 4 bands naar 13, van het 1e optreden naar de 17e, waarbij in totaal 56 speelplekken waren voor de Rising Magma bands, van Breda naar heel Nederland en België. Het kan hard gaan, heel hard. Zondag 25 januari is het zover, dan kan vriend en vijand zien wat een groep ambiteuze bands voor elkaar kan krijgen tijdens Rising Magma 1 year extravaganza.

Bekijk ook het promotiefilmpje van Rising Magma, opgenomen tijdens de eerste editie in de Boulevard, toen met optredens van Shotgun Shiva, Viral, de Staat en Tank 86

De bands die zullen optreden op 25 januari zijn:
Tank86, Viral, De Staat ,Sardonis (BE), Pendejo!, The Mad Trist, Fire Walk With Us, One Inch Men, 3Speed Automatic, The 1.90’s, The MassaCrista, Dead Man Running. 

Rising Magma 1 Year Extravaganza, zondag 25 januari, 16.30 uur in Mezz.