The Gecko Brothers zoeken gewonde rocker

"Als de stofwolken van het slagveld zijn opgetrokken blijkt dat een iets te enthousiaste feestvierder zijn been heeft gebroken"

Het optreden van The Gecko Brothers tijdens het vijfjarig bestaan van Mezz liep voor een van de feestvierders niet helemaal goed af. Tijdens een ongelukkige actie brak Persoon X zijn been. Nu is de band op zoek naar deze mysterieuze Persoon X, want "als je als bezoeker van ons concert zo hard te keer gaat dan heb je, als kleine pleister op de wonde, volgens ons wel een T-Shirt van The Gecko Brothers verdiend".

"Als de stofwolken van het slagveld zijn opgetrokken blijkt dat een iets te enthousiaste feestvierder zijn been heeft gebroken"

Het volgende bericht kwam afgelopen week binnen bij de redactie van 3VOOR12/Breda: "20:00 De geur van zweet, snoeiharde gitaren en BIER, juist The Gecko Brothers zijn begonnen. Hakken in het zand, kin omhoog en rocken is het motto. Halverwege de set vraag Mo Gecko nog "of tie hard genoeg staat", ja tuurlijk geef mij nog een biertje! Als de stofwolken van het slagveld zijn opgetrokken blijkt dat een iets te enthousiaste feestvierder zijn been heeft gebroken." The Gecko Brothers zijn op zoek naar die iets te enthousiaste feestvierder die zijn been heeft gebroken.Als je als bezoeker van ons concert zo hard te keer gaat dan heb, je als kleine pleister op de wonde, volgens ons wel een T-Shirt van The Gecko Brothers verdiend. Mocht iemand weten wie dit persoon is, laat 'm dan contact opnemen met The Gecko Brothers op thegeckobrothers@gmail.com ondervermelding van: - Naam - Adres - Woonplaats - Maat Shirt - E-mail adres - Telefoonnummer Langs deze weg wensen The Gecko Brothers deze persoon X een spoedig herstel en veel beterschap toe. Cheers, The Gecko Brothers