Vooruitblik op ADE14 met:

Mirella Kroes

Redactie 3voor12 Amsterdam | foto: Marlous Dirks ,

Veel water drinken, goed eten en veel slapen. Dat zou de beste voorbereiding zijn voor ADE volgens Mirella Kroes. Als je echter 's middags toch op de Breakfastclub in de Melkweg belandt terwijl je 's avonds moet draaien, dan moet je misschien ook naar gewoon mee gaan in alle gekte en slaap voor een later moment bewaren.

Wie: Mirella Kroes
Wat:
DJ
Waar:
Meanwhile at ADE presented by Play.fm @ Stanislavski, Schwung meets Incognito @ Amsterdam Studio'sTechnA ADE Showcase @ Beatclub

Hoe ga jij het 5 x 24 uur volhouden?
De uitdaging is altijd om niet te vroeg te pieken. Voldoende slaap, gezond eten, veel water drinken en een goed schema zijn ook handig. Uiteindelijk lijkt dit alles ergens gedurende ADE helemaal nergens meer op te slaan en misschien is de kunst ook wel om als het ergens leuk is daar gewoon in mee te gaan. Zo stond ik vorig jaar ’s middags nog in de Melkweg bij de Breakfast Club terwijl ik die avond op Incognito moest draaien. De liveset van Convextion had ik echt voor geen goud willen missen en was zo inspirerend dat het me uiteindelijk alleen maar heeft geholpen. Dan maar door met iets minder slaap.

Welke plaat moet absoluut gedraait worden tijdens ADE?
Dat zijn er echt te veel om op te noemen, maar deze zou ik nog wel graag een keer in een club setting willen horen.

Wat is jouw ADE moment?
Zonder enige twijfel tijdens Dekmantel met Jeff Mills in de OT301 twee jaar terug. Mills op zijn best in een intieme setting en zes uur lang, wat een opbouw had die set. Het was de zondag dus iedereen zat er wel een beetje doorheen maar los dat het ging. Kwestie van dansen en gaan.

Wat is -naast het jouwe- het leukste feestje/podium tijdens ADE?
Dat is lastig te zeggen aangezien er ieder jaar weer verrassingen zijn. Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de Breakfast Club in de Melkweg. De line-up beloofd veel goeds en vorig jaar was het daar echt pure magie op de dansvloer.

Wat zeg je als de Ziggo Dome belt voor een all-nighter?
Die grote Black Box? Ja gezellig.

 

  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag