Vooruitblik op ADE14 met:

Carlos Valdes

Redactie 3voor12 Amsterdam ,

Carlos Valdes is naar eigen zeggen een koning als het gaat om weinig slapen. Zo ook tijdens ADE. Lees hier waar je hem deze week kunt vinden en met wie.

Wie: Carlos Valdes
Wat:
DJ/ label baas / promoter
Waar:
HYTE Warehouse: Ricardo Villalobos & Friends @ Elementenstraat, Drinks & Sounds by Les Enfants Terrible @ Struik, KopjeK & Friends ADE Special @ Desmet Studios

Hoe ga jij het 5 x 24 uur volhouden?
Ik ben de hele week erop vrij en ik ben nu geloof ik wel pro als het gaat om weinig slaap, veel draaien en feesten.

Welke plaat moet absoluut gedraait worden tijdens ADE?
Ik heb deze plaat van San Proper afgelopen weekend herontdekt. Keep It Raw wordt door de meeste artiesten gedraaid, maar persoonlijk denk ik dat deze plaat veel vaker gedraaid moet worden!!! Hij zit al in mijn tas!

Wat is jouw ADE moment?
Twee jaar geleden bij Cruquiusgilde op de after van VBX en REDEVICE… Ik draaide daar met Sandrien en Reiss b2b2b, helemaal spontaan... OMG, dat was zo iets magisch… Intiem, veel bekenden, veel nieuwe vrienden gemaakt en dat moment dat we samen deelden was echt voor in de boeken. Maar Minilogue en Cobblestone Jazz op Breakfast Club was ook legendarisch! Ik kijk verder veel liever vooruit, want dit jaar word pas echt leip! Naast op HYTE Villalobos & Friends draaien, draai ik nog bij LET bij de Get Together, voor KopjeK Takeover en Ruiskamer en ga ik streetfood uitdelen met San Soda voor Urban Ears. Ook host ik de Resolute after (uit New York) in Sugar Factory.

Wat is -naast het jouwe- het leukste feestje/podium tijdens ADE?
Breakfast Club, The Full Glass & A Harmless Deed, Dekmantel, Trouw

Wat zeg je als de Ziggo Dome belt voor een all-nighter?
Mag ik Sandrien meenemen? En doe mij maar Vodka Red Bull! Zin in! Ohhhh en dan wil ik wel graag met platen kunnen draaien… ;)‎


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag