TrouwAmsterdam kondigt officiële laatste datum aan

Begin januari eindigt het Trouw tijdperk aan de Wibautstraat

redactie 3voor12 Amsterdam ,

Enige tijd geleden werd al gecommuniceerd dat Trouw haar deuren zou sluiten, maar vandaag is de officiële einddatum bekend gemaakt.

Drie januari 2015 gaat de deur van het pand aan de Wibautstraat dan toch echt op slot. De sleutel van het volledige Trouw gebouw inclusief de Parool-toren wordt overgedragen aan een vastgoedondernemer. Na een grootscheepse verbouwing zal een groot deel van het pand herreizen als The Student Hotel.

Op maandag 5 januari 2015 staan de eerste bulldozers voor de deur om delen van het pand te demonteren. Vanaf 24 december staat Trouw volledig in het teken van afscheid nemen. Dit houdt in dat er gedurende de laatste 11 dagen allerlei slotfeesten en bijzondere programma's georganiseerd worden. De allerlaatste avond waarop er nog gegeten kan worden in het restaurant is zaterdag 3 januari. Het exacte programma van de laatste weken wordt binnenkort bekend gemaakt.

De organisatie achter TrouwAmsterdam wil nog niets kwijt over een eventueel vervolg van de roemruchte club op een andere locatie in de stad.


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag