Unknown Pleasures #3

Live avond met Kids With Guns, our Minor fall & Mountain States

redactie 3voor12 Amsterdam ,

MC Theater, The Daily Indie en 3voor12 Amsterdam organiseren gezamenlijk om de maand de indie bandavond Unknown Pleasures. Met deze avond willen de drie partners een steeds groter wordend gat in het Amsterdamse uitgaansleven vullen; een avond waarop indie liefhebbers alternatieve muziek en nieuwe bands kunnen ontdekken. Tijdens de derde editie van Unknown Pleasures, die zal plaatsvinden op zaterdag 14 juni a.s., staan de bands Kids With Guns, our Minor fall & Mountain States op het podium van MC Theater.

Kids With Guns (Utrecht)
Kids With Guns zijn niet vuurgevaarlijk, maar schieten wel met scherp. Dit electropop-duo uit Utrecht vuurt een energieke mix van rauwe electro, dansbare beats en catchy zanglijnen de dansvloer op. Ze knallen ook nummers van hun nieuwe EP: ‘Nothing Very Subtle’

our Minor fall (Amsterdam)
Liefde, lente & licht, dat is wat je voelt als je de opzwepende frisse tonen van our Minor fall omarmt. Melancholisch maar toch warm. our Minor fall is een band van nu. De uit Amsterdam afkomstige indie folk band is te vergelijken met Fleet Foxes, Boy & Bear en Local Natives.

Mountain States (Nijmegen)
De Nijmeegse band maakt dreampop met aanstekelijke refreintjes en gitaar riffs. Hun selftitled EP word goed opgepikt door de (inter)nationale pers. Een diverse EP waarbij vergelijkingen met bands als Beach Fossils, DIIV en Real Estate vaak gemaakt worden.

Datum: zaterdag 14 juni 2014
Tijd: Deuren open 21.30 uur, start 22.00-02.00 uur
Tickets: € 7,50
Meld je hier aan voor het Facebook event.


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag