Acoustic Pleasures in MC Theater

Luisterliedjes voor de zwoele zomeravond

redactie 3voor12 Amsterdam ,

We moeten nog een dikke maand wachten voor het tijd is voor de vierde editie van de live avond Unknown Pleasures. Tot die tijd is er een alternatief. Vanaf 24 juli kun je elke donderdag avond vanaf 20.00 uur gratis terecht in het restaurant van het MC Theater (MC Toko) voor de singer-songwriter avond Acoustic Pleasures.

Acoustic Pleasures is een spin off van de live indie bandavond Unknown Pleasures. Geen synthesizers en gierende gitaarriffs maar lieflijke luisterliedjes begeleid op piano of akoestisch gitaar. Vanaf 24 juli kun je een maand lang elke donderdag gratis vanuit het restaurant van het MC Theater (MC Toko) komen luisteren naar singer-songwriters uit het hele land. 

Op 24 juli trapt Roos van Tuil af samen met Mevrouw Tamara die onder andere bekend is van het tweede seizoen van tv- programma De Beste Singer- Songwriter.
Een week later is het de beurt aan het solo project van Pieter van Vliet, beter bekend als Port of Call. Pieter stond in 2011 nog en de finale van de Grote Prijs van Nederland.
Op 7 augustus is het de beurt aan Joelle Smidt. De Groningse zangeres heeft ook mee gedaan aan de Beste Singer-Songwriter.
An Margaux en Sorry Bunch sluiten de reeks af op 14 augustus.

Acoustic Pleasures
MC Theater (MC Toko)
Polonceaukade 5
Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: GRATIS


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag