15:59 Marco Bailey, Tommy Four Seven, Darius Syrossian, Karmon en Tapesh op Wonderland Festival

Organisaties Deep House Amsterdam en Verknipt slaan handen ineen voor festival in Westerunie, Transformatorhuis en Westerliefde

Redactie ,

Marathon
Over twee weken, op 15 februari om precies te zijn, vindt het indoorfestival van Verknipt en Deep House Amsterdam plaats in de Westerunie, het Transformatorhuis en de Westerliefde. De twee organisaties hebben een brede line-up voor weten te schotelen, met zowel voor de techno- als houseliefhebbers enkele aansprekende namen. Het belooft in ieder geval een flinke marathon te worden, want er wordt in de Westerunie om 16.00 uur afgetrapt en pas de volgende morgen om 08.00 uur een einde aan gemaakt. Wie zijn voeten tegen die tijd ergens is verloren, kan aankloppen bij de gevonden voorwerpen en uitslovers op outfit-gebied worden door de organisatie zeker gerespecteerd. Voor het feest zijn nog ongeveer honderd kaarten beschikbaar, dus aangeraden wordt om niet te lang te wachten met het kopen van tickets. De organisatie verwacht heel snel volledig uit te verkopen.

Techno
Met Tommy Four Seven en Monoloc heeft de organisatie twee grote renpaarden van Chris Liebing's Duitse CLR label weten te strikken. Eerstgenoemde draaide onlangs nog met succes op het immense Valhalla Festival in de RAI, terwijl Monoloc niet zo lang geleden te bewonderen viel in de H7 Loods vlakbij station Sloterdijk; op uitnodiging van STRAK. Beide heren zullen samen met de Belgische technogrootheid en oudgediende Marco Bailey een stevige set neerzetten in de eerste zaal; The Rabbit Hole. De drie zijn aangevuld met drie acts van eigen bodem: de normaliter toch rustiger draaiende Olivier Weiter, live-act Joop Junior en Mirella Kroes, die net vol nieuwe energie terug is gekeerd van een welverdiende verre vakantie.

House en deep house
Voor alle bezoekers die minder hebben met stevige techno, heftige soundscapes en een wat hoger BPM zijn er twee andere zalen; The House Of Cards en A Mad Tea Party. In zaal twee verschijnen Diynamic's Karmon, de Engelsman Darius Syrossian, de Duitse knuffelbeer Tapesh, Sidney Charles, Kant en een van Nederlands snelst rijzende sterren De Sluwe Vos ten tonele, terwijl in zaal drie voornamelijk dj's van eigen bodem staan geprogrammeerd. De prettig gestoorden van Homework, Prunk, oudgediende en Trouw resident Melon, Cleavage, Kain & Aber (DE), Kimou - alias van Deep House Amsterdam's Lex van Aken - Kevin Duane, Piotr & Zahn, WNDWLCKRS, John Steel, LA3M en Eagle geven acte de présence.

Wonderland Festival // zaterdag 15 februari // Transformatorhuis // Haarlemmerweg 2 // 16.00 - 06.00


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag