Unknown Pleasures

Nieuwe indie bandavond in MC Theater

redactie ,

MC Theater, The Daily Indie en 3voor12amsterdam organiseren gezamenlijk vanaf 1 februari om de maand de indie bandavond Unknown Pleasures. Met deze avond willen de drie partners een steeds groter wordend gat in het Amsterdamse uitgaansleven vullen; een avond waarop indie liefhebbers, alternatieve muziek en nieuwe bands kunnen ontdekken. Tijdens de eerste editie van Unknown Pleasures staan de bands Twin Shades, Kleinindustrie en Sväva op het podium van MC Theater.

Tussen alle op dance georienteerde feestjes in onze hoofdstad bieden de drie partijen liefhebbers van alternatieve muziek een avond waar je naar nieuwe opkomende bands kunt kijken. Samen met MC Theater en The Daily Indie gaan we op zoek naar interessante bands van eigen bodem en bieden hen om de maand een podium in het MC Theater.

Twin Shades, Kleinindustrie, Sväva

De line-up van de eerste editie van Unknown Pleasures op zaterdag 1 februari bestaat uit Twin Shades, Kleinindustrie en Sväva. Kleinindustrie en Twin Shades komen beide uit Amsterdam, Sväva uit Leeuwarden. De laatste twee bands staan deze week ook op Eurosonic Noorderslag in Groningen en zijn daarna te zien tijdens de Unknown Pleasures avond in MC Theater.

Unknown Pleasures
Datum: zaterdag 1 februari 2014
Tijd 21.00 uur
Locatie: MC Theater
Tickets: 6 euro via www.mconline.nl en aan de kassa


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag