18:25 DJ Dimitri langer uit de roulatie

Ontsteking aan voet en 5 afgezette tenen

Redactie ,

Slecht en erg verrassend nieuws. DJ Dimitri is door ziekte al anderhalve week van de radar en liet daarom zijn gouden set met Derrick May in Club AIR schieten. Nu blijkt dat hij een heftige ontsteking aan zijn voet heeft opgelopen. Vijf van zijn tenen zijn inmiddels afgezet om het virus verder geen vrij spel te geven. Ontdaan en onthutst wensen wij Dimitri, familie en vrienden veel sterkte toe.

TrouwAmsterdam zou Dimitri 8 maart te gast hebben voor een allnighter. Deze show is per direct afgelast. Er wordt gezocht naar een vervanger. De volledige verklaring van TrouwAmsterdam op Facebook:

We hebben helaas slecht nieuws. Dimitri heeft geruime tijd erg veel last gehad van een pijnlijk gezwollen voet. Sinds vorige week stak daarbij ook een acute hoge koorts op waardoor hij met spoed is opgenomen in het ziekenhuis. Bij aankomst bleek al een teen te zijn afgestorven, maar helaas hebben ze ook zijn andere 4 tenen niet kunnen redden. De antibiotica heeft er gelukkig wel voor gezorgd dat de vooralsnog onbekende bacterie niet ergens anders de kop kon opsteken.

De aankomende maanden zal Dimitri zich richten op een revalidatie traject, dus zal hij niet kunnen optreden tijdens zijn geplande all-nighter hier op 8 maart. Natuurlijk zullen we zorgen dat er een goede vervanger komt voor deze datum en hopen wij deze snel te kunnen bevestigen.

Mocht je toch beslissen om niet meer te gaan en wil je je geld terug, neem dan contact op met info@trouwamsterdam.nl.

Liefs,
Trouw


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag