Groeten Uit: Alamo Race Track

Band tourt een week door Duitsland

Tekst en beeld: Robbie van Zoggel en Sander Baks ,

In navolging van De Zomer Van, waar Amsterdamse artiesten berichten over hun leven tijdens de heetste maanden van het jaar, starten we met de nieuwe rubriek Groeten Uit, waarbij de hoofdstedelijke muziekscene verslag doet van de belevenissen buiten de stad, onderweg en in het buitenland. We trappen af met de korte tour door Duitsland van 3VOOR12AWARD-genomineerde Alamo Race Track.

Band tourt een week door Duitsland

In navolging van De Zomer Van, waar Amsterdamse artiesten berichten over hun leven tijdens de heetste maanden van het jaar, starten we met de nieuwe rubriek Groeten Uit, waarbij de hoofdstedelijke muziekscene verslag doet van belevenissen buiten de stad, onderweg en in het buitenland. Tourverslagen, optredens op bijzondere festivals, conferenties en wellicht wel legendarische anekdotes vanaf een vakantieadres: voor alle Amsterdamse ambassadeurs is dit de plek voor mooie exotische verhalen.

We trappen af met het tourverslag door Duitsland van 3VOOR12AWARD-genomineerde Alamo Race Track, een bijdrage van fotograaf Sander Baks. Alamo Race Track tourt als het voorprogramma mee met de band The Weakerthans. Met 4 shows in 4 dagen en erg warm weer is het schema vrij pittig. 

28 Juni: Hamburg, Gruenspan
29 Juni: Berlijn, Lido
30 Juni: Bielefeld, Kamp
01 Juli: Keulen, Underground