WoensdagWin

Gratis naar Paradiso’s 30X20 Minutenfest?

Tekst: redactie 3voor12/Amsterdam ,

Het is woensdag en weer tijd om te winnen. Wat is nou leuker dan gratis naar liveoptredens gaan? Gratis naar 30X20 minuten live-optredens van de beste, nog-door-te-breken bands van Nederlandse bodem in Paradiso! Voor deze speciale dag zijn GEEN kaarten te krijgen, maar 3voor12/Amsterdam geeft gastenlijstplekken weg.

Gratis naar Paradiso’s 30X20 Minutenfest?

Email nu ‘WoensdagWin’ naar pr@3voor12amsterdam.nl en maak kans op een gastenlijstplek +1!

Je hebt er vast van gehoord: de twee minuten show, een band-promo-wedstrijd op KinkFM. Bands uit heel Nederland, hebben de mogelijkheid gekregen om via de radio zichzelf in twee minuten te presenteren aan de hardste recensent van Nederland: jullie. En jullie kozen aan de hand van duizenden inzendingen de 30 beste twee minuten performances. Nu is het moment daar, om deze 30 beste nieuwkomers jullie harten te laten veroveren in 20 minuten durende live-optredens in Paradiso: 30X20 Minutenfest.

Een van de live-acts is Misery Kids. Een enthousiaste groep jonge honden met energieke muziek met een duister randje. Misery Kids stelt 2x2 speciale gastenlijstplekken beschikbaar aan 3voor12/Amsterdam. Dus email snel en maak kans om op die gastenlijst te staan voor dit speciale evenement!

De actie sluit op vrijdag 21 januari om 12:00 uur.

*Vergeet niet je voor- en achternaam te vermelden in de email