WoensdagWin - STRFCKR RCRDS Label night in Winston

...met Wannabe a Star, Sophie Yau, NMTS en meer...

Tekst en Beeld: Redactie 3voor12/Amsterdam ,

Vrijdag 4 februari staat er in Winston Kingdom een fijne - met electro, rock en songwriter muziek gevulde - avond voor je in de planning. Geniet GRATIS van het nieuwste van het nieuwste van STRFCKR RCRDS: Wannabe A Star, (Never Mind The) Stars en de Engelse Sophie Yau!

...met Wannabe a Star, Sophie Yau, NMTS en meer...

E-mail NU 'WoensdagWin – STRFCKR' naar pr@3voor12amsterdam.nl en maak kans op gratis kaarten voor de label night van vrijdag 4 februari.

Eerder kreeg de bovengrondse pop-broer van STRFCKR – (Never Mind The) Stars (NMTS) - een Serious Talent benoeming op zijn naam. Nu is het tijd voor STRFCKR RCRDS om in de Winston te laten zien wat 2011 ons, als muziekliefhebbers, gaat brengen.

Zo heeft onze eigen Wannabe A Star - al jaren een begrip in de Nederlandse DJ scene – sinds vorig jaar de vuige electro punk gevonden. The Ramones meets Lady Gaga. Eind dit jaar doet Simon Little nog een paar bijzondere nieuwe ontdekkingen in de muziek scene, namelijk de soulvolle pop van Elliot en de Londonse, zeer talentvolle singer songwriter Sophie Yau.

In 2011 zal STRFCKR RCRDS weer voor nieuwe verrassingen gaan zorgen, door muziek te brengen die net iets anders is dan anderen en vooral te brengen waar het in de muziek om zou moeten gaan: “Emotion And Exitement!” Om het nieuwe jaar te vieren zal er een speciale label night georganiseerd worden op 4 februari in de Winston, te Amsterdam. Hier zullen Wannabeastar, (Never mind the) Stars en Sophie Yau optredens verzorgen.

STRFCKR RCRDS Single releases in 2011:
(Never Mind The) Stars: 3 januari "My Girl (Stupid Love Song)"
Sophie Yau: 17 januari "Nothing left to take"
DJ Wannabeastar: februari nieuwe single "Weekend"

Email nu naar pr@3voor12amsterdam.nl en maak kans op een gratis voorproefje! Vergeet niet je voor- en achternaam te vermelden. Deze actie sluit op vrijdag 4 februari om 16:00 uur.