WoensdagWin met Colossa, Fashion Week en LFTFLD

Een extra-volle 3 maal Win Win Win in WoensdagWin

Tekst: Redactie 3voor12/Amsterdam ,

Het is de laatste WoensdagWin van de eerste maand van 2011 en om januari met een knaller af te sluiten heeft 3voor12/Amsterdam 3 muzikale hoogstandjes weg te geven. Elke dag vanaf morgen ben je onder de pannen met: donderdag; Colossa – vrijdag; Panama’s Fashion Week Closing Party – zaterdag; LFTFLD 7 jaar!

Een extra-volle 3 maal Win Win Win in WoensdagWin

Er is weer veel – heel veel – moois te winnen deze week bij 3voor12/Amsterdam. Als je snel bent en snel reageert, ben je zomaar het hele weekend van de straat. Hierbij een overzicht.

Donderdag 27 januari – Colossa, album release – 2x2 kaarten
Winston staat donderdag in het teken van de nieuwe rocksensatie Colossa. Onze collega’s schreven over deze Utrechts/Limburgse formatie: “De nummers draaien rond sterke riffs met een strakke beat eronder. Bij deze muziek kun je niet stil blijven staan.” Sinds 2008 is Colossa bezig en door optredens met o.a. Triggerfinger werd de band gespot en getekend door Goomah Music. Onder leiding van Guido Aalbers (Bertolf/QOTSA/Muse) is hier het eerste resultaat op plaat. En... er mag gedanst worden!
E-mail: ‘WoensdagWin – Colossa’ naar pr@3voor12amsterdam.nl en maak kans op die kaarten

Vrijdag 28 januari – Panama’s Into Fashion met o.a. Sister Bliss – 3X2 kaarten
Voor het weekend plaatsten we het al op onze site: een geweldige actie voor GRATIS gastenlijstplekken voor hét Amsterdam Fashion Week feest van 2011: Into Fashion van Panama. Sister Bliss, de vrouwelijke helft van het duo Faithless, is hier speciaal voor uitgenodigd om jou weg te blazen met haar beats. Verder bestaat de line-up uit: Tygo Gernandt, Marcella, Brothers In The Booth, Dennis Hercules en Bart Bass en vele andere namen. De gastenlijst is gesloten, maar 3voor12/Amsterdam heeft nog plekken te vergeven! 
E-mail: ‘WoensdagWin – Into Fashion’ naar pr@3voor12amsterdam.nl en maak kans op die gastenlijstplekken

Zaterdag 29 januari – 7 jaar LFTFLD in Club Up / De kring
Cultureel Platform LFTFLD for culture and counter culture - bestaat alweer 7 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. Er staat een fijne line-up klaar voor een mooie verjaardagspartij met: Steven de Peven, The Don't Touch My Croque Monsieurs, Mulat, Malle Pietje & de Bimbo’s, visuals verzorgd door George Dechev en te veel om verder op te noemen.
Naast het muzikale gedeelte zijn er ook twee initiatieven aanwezig die zich op een orginele creatieve manier inzetten voor het goede doel namelijk de kapsters van "Barbers on the run' en 1000 drawnings doodle session. De opbrengst gaat naar Young in Prison. Feesten en een goed doel steunen én dat… GRATIS!
E-Mail: ‘WoensdagWin – LFTFLD’ naar pr@3voor12amsterdam.nl en ga gratis hun verjaardag meevieren

Wacht niet langer en mail snel voor je favoriete weekend besteding, of voor alledrie!


*De donderdagactie sluit op donderdag 16:00 uur, de vrijdag- en zaterdagactie op vrijdag 16:00 uur
*Vergeet niet je volledige naam te vermelden in de e-mail