WoensdagWin: Gratis naar FIBER Festival in Trouw

Hét netwerkevenement voor de nieuwe generatie biedt gratis kaarten

Tekst: Redactie 3voor12/Amsterdam ,

Geen stoffige netwerkborrel in een chique lounge in driedelig gestoken, maar een audiovisueel netwerkevenement in Trouw, dat zich richt op de nieuwe generatie kunstenaars, designers en muzikanten. Wil jij gratis bij het NIGHT programma aanwezig zijn en overdonderd worden door visuele kunst en elektronische muziek? Dat kan!

Hét netwerkevenement voor de nieuwe generatie biedt gratis kaarten

Zaterdag 15 januari is de eerste editie van het netwerkfestival FIBER in Trouw. Dit kun je niet missen, hier moet je bij zijn en daarom geeft 3voor12/Amsterdam 2 gratis kaarten weg.

FIBER festival is een initiatief van een groep VJ’s, DJ’s, producers en designers, die de samenwerking tussen deze artistieke stromingen mistten. Fiber brengt muziek en (audio-)visuele kunst samen en vormt een platform voor opkomende en nieuwe artiesten. Met performances van o.a. Delta Funktionen, Fafi Fabi, .Pim en Tarik Barri en Living Room en Daan Kars, zal de avond afwisselend en meeslepend worden. Kijk voor meer info op de website van FIBER festival.

Het enige wat je hoeft te doen om die gratis kaart in handen te krijgen is; een email sturen naar pr@3voor12amsterdam.nl met als onderwerp WoensdagWin. Laat ons weten wat jouw verwachting is van dit audiovisuele netwerkfestival in Trouw en maak kans op die gratis kaart.

De WoensdagWin actie sluit donderdag 13 januari, 17:00 uur.

 

*Vergeet niet je voor- en achternaam te vermelden in de email.