WoensdagWin: 3 x winnen…

Sonic Soirée, Silent Disco en een Valetine Special

Tekst: Sophie Top ,

3VOOR12/Amsterdam geeft weer gratis kaarten weg. Donderdag: Sonic Soirée, een nieuwe editie met de beste muzikale nieuwkomers uit Nederland en België. Deze maand met Kiss The Anus Of A Black Cat, Little Trouble Kids en Bird On The Wire. Zaterdag: Silent Disco in Cub 8: swingen met de headphones op. Maandag: Valentijns Special Crush in Meervaart: een hiphop drama vol Lust, Leugens en Loverboys.

Sonic Soirée, Silent Disco en een Valetine Special

Elke woensdag is het weer tijd om die gratis kaarten binnen te halen tijdens de WoensdagWin actie. Deze week heeft 3voor12/Amsterdam weer wat moois voor je uitgezocht, om je de uitgaanskalenders te besparen.

Donderdag 10 februari: Sonic Soirée - 2x2 kaarten
Inmiddels heeft iedereen er wel lucht van gekregen, de Belgisch / Nederlandse avonden van Sonic Soiree in de Brakke Grond. Vorige maand was het een groot succes en deze maand verwachten we niks anders. Met Kiss The Anus Of A Black Cat en hun folk in een nieuw jasje. Deze Belgische band brengt je bijbelse thematieken en duistere rituelen. Het Amsterdamse Bird On The Wire - vernoemd naar een Leonard Cohen song - met Rosa Ronsdorf (ex-Les Singes) als frontvrouw. De band staat garant voor pure, dromerige en bovenal beeldschone nummers. En dan nog de Little Trouble Kids of The White Stripes uit Houtland, zoals ze in het Vlaamse ook wel worden genoemd. Superstrakke noisepop laat deze Belgische band je horen. Wat wil je nog meer voor je donderdagavond!
Kijk hier voor meer informatie.

Winnen? e-mail 'WoensdagWin - Sonic Soirée' naar pr@3voor12amsterdam.nl.

Zaterdag 12 februari: Silent Disco @ Club 8 – 5x2 kaarten
Al jaren is de Silent Disco een hot item op festivals, maar wat we nog mistten was de clubavond. Sinds eind 2010 is hier verandering in gekomen en kun je genieten van de Silent Disco in Club 8. Koptelefoon op en dansen maar! Zint het ene nummer je niet, dan switch je het andere kanaal… Bekende DJ’s strijden om je aandacht en zo kun je luisteren naar Radio 433fm DJ’s Steven Guts & Funky Monnett, de Amsterdamse RobotRock (van Valtifest, Lowlands) en Fatima Supreme & Dj Edel. Dus: poets je dansschoenen maar vast en schraap die keeltjes en geef je op voor de Silent Disco!
Kijk hier voor meer informatie.

Winnen? e-mail 'WoensdagWin - Silent Disco' naar pr@3voor12amsterdam.nl.

Maandag 14 februari: *Valentine special: CRUSH * - 2x2 kaarten

Heb je nog geen plannen voor Valentijn? Kwam je er te laat achter en zitten alle romantische plekjes vol? Of wil je als vrijgezel gewoon lekker met een vriend of vriendin genieten? 3voor12/Amsterdam geeft gratis kaarten weg voor de dramatische en ontroerende hiphop voorstelling CRUSH. Na het grote succes van CRUSH heeft theater Meervaart besloten nog een allerlaatste show te plaatsen en wel op Valentijnsdag. CRUSH is een voorstelling voor jongeren en door jongeren en brengt het actuele onderwerp ‘loverboys’ aan het licht. Ideaal om je vriend of vriendin mee te verrassen op Valentijn.
Kijk hier voor meer informatie

Winnen? e-mail 'WoensdagWin - Valeritine' naar pr@3voor12amsterdam.nl.

De actie voor Sonic Soiree loopt tot donderdag 15:00 uur, Silent Disco tot vrijdag 15:00 uur en de Valetine Special tot maandag 15:00 uur. E-mail snel naar pr@3voor12amsterdam om kans te maken op die gratis kaarten.

 

*Vergeet niet je volledige naam in de e-mail te vermelden