Winnen: The National op Holland Festival

Gelegenheidsconcert The Long Count in Nederland

Tekst: Robbie van Zoggel ,

The National, de indierockband die grote stappen zet om een klassieke band te worden waar we over 50 jaar nog over praten, is weer in Nederland. Dit keer voor het multimediale concert The Long Count op het Holland Festival. De broertjes Dessner, zanger Berninger, videokunstenaar Matthew Richie en een 12-koppig orkest live aan het werk zien?

Gelegenheidsconcert The Long Count in Nederland

Indierockband The National zet in 2010 met het album High Violet grote stappen om een klassieke band te worden waar we over 50 jaar nog over praten. Het album wordt publieksfavoriet bij de 3VOOR12-bezoekers en single Bloodbuzz Ohio wordt bijna het lied van het jaar.  

Na een aantal optredens op festivals zijn ze weer in Nederland, dit keer voor de Europese première van het multimediale concert The Long Count. De show wordt twee keer uitgevoerd op het Holland Festival: woensdag 1 juni en donderdag 2 juni.

The Long Count - The National & Guests
Donderdag 2 juni 2011 - 20.15
Muziekgebouw aan 't IJ

De broertjes Dessner, zanger Berninger, videokunstenaar Matthew Richie en een 12-koppig orkest live aan het werk zien? Voor het tweede concert op donderdag kan 3VOOR12 een setje van 2 kaarten weggeven. Beantwoord de prijsvraag die hieraan is verbonden:

Aan welke mythe ontleent The Long Count zijn naam?

E-mail o.v.v. Win The National het antwoord, je naam en achternaam naar pr@3voor12amsterdam.nl. Reageren kan tot dinsdag 31 mei 2011 23.57 uur.

VPRO is mediapartner van het festival. Nieuws en verslaggeving vind je op de festivalsite van Holland Festival.