Winnen: The Irrepressibles op Holland Festival

Voorstelling Human Music Box in een nieuw jasje

Tekst: Lisette de Ruijter ,

Muziek, dans, theater, The Irrespressibles smelten het samen tot één groot spektakel. Het Holland Festival is het toneel voor de vernieuwde Human Music Box voorstelling. We bieden de kans om er bij te zijn.

Voorstelling Human Music Box in een nieuw jasje

In 2002 richtte Jamie McDermott, vanwege een behoefte aan grotere decors en een uitgebreidere enscenering voor zijn muziek, The Irrepressibles op. Inmiddels telt deze Britse formatie tien leden. Samen met een team van film-, dans-, kostuum- en make-upkunstenaars staat deze groep garant voor extravagante concerten.

Van barok tot de kermisattracties in McDermott's geboortestad Scarborough, The Irrepressibles weet uit een breed scala aan stijlen en idolen inspiratie te halen. De band maakt speciaal voor het Holland Festival een nieuwe versie van zijn laatste voorstelling. De optredens zijn op vrijdag 17 juni en twee keer op zaterdag 18 juni. 

Human Music Box - The Irrepressibles
Vrijdag 17 juni 2011 - 20.15
Muziekgebouw aan 't IJ

Voor de eerste voorstelling geeft de redactie 2 kaarten weg. Beantwoord de prijsvraag die hieraan is verbonden:

In welk museum ging de eerste versie van Human Music Box in 2007 in première?

E-mail o.v.v. Win The Irrepressibles het antwoord, je naam en achternaam naar pr@3voor12amsterdam.nl. Reageren kan tot vrijdag 17 juni 2011 11.57 uur.

VPRO is mediapartner van het festival. Nieuws en verslaggeving vind je op de festivalsite van Holland Festival.