Winnen: Skunk Anansie in Ziggo Dome

Aftrap van reeks Ziggo Under Construction Concerten

Tekst: Crissy Thomas ,

Skunk Anansie, dat vorig jaar haar comeback maakte met het album Wonderlustre, treedt 26 juni op in de nieuwste concertlocatie van Nederland: Ziggo Dome. Althans, de bouwput ervan. Zoals de naam Ziggo Under Construction Concert al doet vermoeden, vindt het concert namelijk plaats terwijl Ziggo Dome nog onder constructie is. Hier bij zijn?

Aftrap van reeks Ziggo Under Construction Concerten

Skunk Anansie, dat vorig jaar haar comeback maakte met het album Wonderlustre, treedt 26 juni op in de nieuwste concertlocatie van Nederland: Ziggo Dome. Althans, de bouwput ervan.

Zoals de naam Ziggo Under Construction Concert al doet vermoeden, vindt het concert plaats terwijl Ziggo Dome nog onder constructie is. Verwacht een uniek optreden voor een relatief klein publiek, te midden van hijskranen en steigers.

De Britse groep geeft met het concert de aftrap voor een reeks speciale Ziggo Under Construction Concerten. Secuur plannen is belangrijk, liet directeur Eric Molenaar al eerder weten aan 3VOOR12. “We willen niet dat het ten koste gaat van het tempo van de bouw en we moeten vooral ook de veiligheid van de bezoekers op de bouwplaats garanderen." In het voorjaar van 2012 opent Ziggo Dome officieel haar deuren.

Skunk Anansie - Ziggo Under Construction Concert
Zondag 26 juni 2011
19:00 – 20:00 uur: inloop en ontvangst | 20:00 – 21:15 uur: concert
Ziggo Dome Amsterdam

Wil je genieten van Skunk Anansie in deze bijzondere industriële setting? 3VOOR12 kan een setje van twee kaarten weggeven. Beantwoord de volgende prijsvraag:

Wat is de echte naam van Skin, de zangeres van Skunk Anansie?

E-mail o.v.v. Win Skunk Anansie het antwoord, je naam en achternaam naar pr@3voor12amsterdam.nl. Reageren kan tot donderdag 23 juni 2011 23.57 uur.