Winnen: kaarten voor Het Kabinet Festival

Drie dagen muziek, kunst en cultuur in Studio K

Tekst: Fleur Reuser ,

Van 24 tot en met 26 november organiseert Dekmantel de tweede editie van Het Kabinet Festival in Studio K. Het festival biedt een veelzijdige combinatie van muziek, kunst en cultuur. 3VOOR12/Amsterdam mag 2 kaarten weggeven!

Drie dagen muziek, kunst en cultuur in Studio K

Van 24 tot en met 26 november organiseert Dekmantel de tweede editie van Het Kabinet Festival in Studio K. Het festival biedt een combinatie van muziek, kunst en cultuur. 3VOOR12/Amsterdam mag 2 kaarten weggeven!

Organisatie Dekmantel gaat alweer haar vijfde levensjaar in en is inmiddels allang niet meer weg te denken uit het Amsterdamse uitgaanscircuit. 3VOOR12/Amsterdam mag alvast bekend maken dat dit van 30 maart tot en met 1 april 2012 uitgebreid gevierd zal gaan worden met een driedaags festival in het MC Theater. Maar eerst is het aankomend weekend de beurt aan alweer de tweede editie van Het Kabinet.

Het festival, gehouden in Studio K, biedt naast een veelzijdig elektronisch muziekaanbod van grote artiesten als Matthew Herbert, The Field en het Engelse label Swamp 81 ook dit jaar ruim aandacht voor kunst en cultuur in samenwerking mets FOAM, IDFA en NIMk. Qua muziek zijn er donderdag livesets van The Field en Walls te zien. Op vrijdagavond bestaat de line-up vooral uit UK bass- en dubstepartiesten en de zaterdagavond is een meer toegankelijkere house en techno-avond. 3VOOR12/Amsterdam mag jou 2 toegangskaarten voor een avond naar keuze aanbieden!

Een kleine greep uit het programma:

The Field - Tom Ruijg – Shed – Matthew Herbert – Motor City Drum Ensemble – Swamp 81 – Cinnaman – Juju & Jordash

Wil jij in aanmerking komen voor vrijkaarten? E-mail o.v.v. Win Kabinet Festival je naam, achternaam en de dag van jouw voorkeur naar pr@3voor12amsterdam.nl. Reageren kan tot woensdag 23 november a.s. 23.57 uur.