Winnen: kaarten voor de finale van de Amsterdamse Popprijs

Wie wordt de volgende Klopje Popje, The Tunes of Yori Swart?

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Op zaterdag 3 december vindt de climax van de Amsterdamse Popprijs plaats. Dit weekend weten we wie de winnaar is van de zestiende editie van de belangrijkste bandcompetitie van Amsterdam. De winnaar volgt onder andere Klopje Popje, The Tunes en Yori Swart op. 3VOOR12/Amsterdam mag 3x2 kaarten weggeven.

Wie wordt de volgende Klopje Popje, The Tunes of Yori Swart?

De Amsterdamse Popprijs wordt dit jaar voor de zestiende keer georganiseerd door stichting GRAP. De finale vindt op zaterdag 3 december in de Melkweg plaats. Hier maken finalisten Vine-Yard, Dakota, 3rd Floor Magic, The City Hollers, Chris Kok & Civil Union en Mister & Mississippi hun opwachting. Ook winnares van vorig jaar Yori Swart komt een blokje spelen. Onze vrienden van Radio Mortale omlijsten de avond met bands en beats van eigen bodem.

De winnaar van de Amsterdamse Popprijs gaat naar huis met onder andere een waardecheque van Dijkman Muziekinstrumenten, studiotijd bij Peggy51, interviews met 3VOOR12/Amsterdam, Red Light Radio en Radio Mortale. De winnaar is tevens de Amsterdamse afgevaardigde voor de Sena Performers POPnl Award 2012. Vandaag is bekend geworden dat Australische band INXS één van de finalisten selecteert om hun voorprogramma te verzorgen tijdens hun show in de Melkweg op donderdag 8 december.

Wil jij kans maken op één van de drie setjes vrijkaarten? Stuur dan een mailtje met je volledige naam naar pr@3voor12amsterdam o.v.v. Amsterdamse Popprijs. Reageren kan tot vrijdag 2 december 23:57.