Een WoensdagWin op de valreep [update]

Vlugge volgers vinden vrijkaarten

Tekst: Anne Caroline Slump ,

Win 2x2 vrijkaarten voor SPSound events in SMART Project Space, 2x2 vrijkaarten voor Donata Dozzy bij Dutch Italian Music Exchange (DIME) en 2x2 voor Mooie Noten in Paradiso.

Vlugge volgers vinden vrijkaarten

SPSound events in SMART Project Space
Op 5 mei is de eerste editie van de nieuwe serie SPSound events in SMART Project Space met Francisco López en Raphäel Vanoli. 3VOOR12/Amsterdam geeft twee keer twee kaartjes weg voor deze avond.

López maakt indringende klankstukken die de luisteraar geblinddoekt ondergaat. Raphäel Vanoli is bekend van Knalpot. Dit is een van zijn eerste solo optredens.

Dutch Italian Music Exchange (DIME) 

Op 7 mei begint de Nederlands-Italiaanse muziekuitwisseling met een optreden van Italiaan Donato Dozzy in Trouw. 3VOOR12/Amsterdam geeft twee keer twee kaarten weg. 

Mooie Noten
Als kersje op de taart hebben we ook nog  twee keer twee kaartjes voor de halve finale van singer songwriter competitie Mooie Noten, aanstaande maandag in Paradiso. Naast onder andere Amsterdams-Marokkaanse folksinger Kashmere Hakim, uniek talent Rebecca Sier en de eigenwijze Katia is er ook een gastoptreden van 3VOOR12/Amsterdam's favoriete Volendammer Case Mayfield.

Wil jij kans maken om gratis naar één van deze muzikale hoogstandjes te gaan, mail dan naar pr@3voor12amsterdam.nl. Zet in de onderwerpregel Winactie: SPSound, Winactie DIME of Winactie Mooie Noten en vergeet niet je naam te vermelden.