Oproep: Film Sonic Connections Yourself

Drie -21, 22 en 23 april- dagen Nederlands-Vlaamse pop en rock

Tekst: Meindert Bussink ,

Donderdag trapt Sonic Connections af met het Nederlandse Houses en BlackboxRed, en de Vlaamse Drums are for Parades en The Van Jets. De redactie legt de concerten vast met het recentelijk bekroonde filmconcept Film It Yourself. Wij nodigen jou uit om samen met ons deze concerten te registreren.

Drie -21, 22 en 23 april- dagen Nederlands-Vlaamse pop en rock

Donderdag trapt Sonic Connections af met het Nederlandse Houses en BlackboxRed, en de Vlaamse Drums are for Parades en The Van Jets. De redactie legt door middel van crowdsourcing de concerten gedeeltelijk vast met het recentelijk bekroonde filmconcept Film It Yourself. Wij nodigen jou uit om samen met ons deze concerten te registreren.

Ieder dag filmt de redactie op twee vaste momenten op de avond samen met werknemers van de Brakke Grond en het aanwezige publiek de sfeer van het festival en een nummer van een optredende artiest. 

Wil je filmen?

Film It Yourself draaide sinds eind 2009 proef en werd op Lowlands 2010 uitgebreid toegepast. Met succes, want daarna volgden diverse andere festivals. De sessies op het Rotterdamse festival Motel Mozaique zijn net achter de rug en nu ligt het avontuur open voor Sonic Connections 2011. 

Per avond bieden we twee vrijkaarten aan. Wil jij hier kans op maken? Stuur dan even een mailtje naar info@3voor12amsterdam.nl o.v.v. sc11.

Heb je geen vrijkaart weten te bemachtigen dan zijn we nog steeds blij met jouw deelname. Geef bij de ingang dan even aan dat je filmt en de aanwezige redactie neemt vervolgens even contact met je op om de filmmomenten goed af te stemmen.

Download trouwens eerst nog even de applicatie voor je iPhone. Op de site van FIY lees je met een paar stappen hoe.