Film It Yourself filmt Sonic Sonnections: dag 1

Openingsavond Sonic Connections op de gevoelige platen

Tekst: Robbie van Zoggel ,

Sonic Connections, het jaarlijkse lange festivalweekend met Vlaamse en Nederlandse alternatieve pop- en rockmuziek is van start gegaan. 3VOOR12/Amsterdam registreert de sfeer en de optredens dit jaar met Film It Yourself. Van Houses tot Drums Are For Parades, van wandelgangen tot terrashangen.

Openingsavond Sonic Connections op de gevoelige platen

Sonic Connections, het jaarlijkse lange festivalweekend met Vlaamse en Nederlandse alternatieve pop- en rockmuziek  is van start gegaan. 3VOOR12/Amsterdam registreert de sfeer en de optredens dit jaar met Film It Yourself. Van Houses tot Drums Are For Parades, van wandelgangen tot terrashangen. 

Wat gebeurt er op hetzelfde moment op de verschillende plekken rondom Sonic Connections. 3VOOR12/Amsterdam stuurde vijf mensen vijf minuten op pad.

Sfeer aan het begin van de avond

Met het eerste optreden van Houses, de sfeer in de wandelgangen en terrastaferelen kent Film It Yourself zijn vuurdoop op Sonic Connections 2011. Kijk hier naar het gefilmde resultaat.

Optreden van het Vlaamse Drums Are For Parades

De tweede sessie volgt met de band Drums Are For Parades. Ze spelen in de rode zaal en door de 2 etages balkons geven de vier draaiende camera's een compleet beeld van een van de etourage tijdens één van hun nummers.

Ook op vrijdag en zaterdag filmt de redactie met de FIY app. De line up van vrijdag 22 april: Pien Feith (NL), Fata 'el Moustache' Morgana (NL), Lyenn (B) en Broken Glass Heroes (B).