Skunk Anansie doopt bouwput Ziggo Dome

Concert als opmaat naar de de opening in 2012

Tekst: Robbie van Zoggel ,

Met het eerste Under Construction-concert warmt Skunk Anansie alvast de nieuwe concerttempel Ziggo Dome op voor het haar deuren in het voorjaar van 2012 daadwerkelijk opent. Het Ahoy van Amsterdam heeft met 15.600 zitplaatsen en het on demand leveren van concerten grote plannen. Nu dus de eerste missie: Skunk Anansie, live, voor een select publiek tussen de hijskranen en het beton.

Concert als opmaat naar de de opening in 2012

Met het eerste Under Construction-concert warmt Skunk Anansie alvast de nieuwe concerttempel Ziggo Dome op voor het haar deuren in het voorjaar van 2012 daadwerkelijk opent. Het Ahoy van Amsterdam heeft met 15.600 zitplaatsen en het on demand leveren van concerten grote plannen in de muziekindustrie.

Directeur Erik Molenaar liet 3VOOR12 al weten meerdere concerten aan te kunnen bieden in de laatste fase van de bouw van Ziggo Dome, maar houdt daarbij een slag om de arm. "We moeten secuur plannen, want we willen niet dat het ten koste gaat van het tempo van de bouw en we moeten vooral ook de veiligheid van de bezoekers op de bouwplaats garanderen."

Nu dus de eerste missie: Skunk Anansie, live, voor een select publiek tussen de hijskranen en het beton. Met het nieuwste album Wonderlustre hoopt Skunk Anansie een nieuwe generatie fans aan te boren. Het concert is onderdeel van hun festivaltour die ondermeer ook langs Lowlands zal leiden. Ziggo voert op de eigen site een actie die de bezoeker prikkelt om één van de slechts 200 kaarten te winnen.

Skunk Anansie - Ziggo Under Construction Concert
Zondag 26 juni 2011 - 20.00-21.15
Ziggo Dome Amsterdam