Oplopend temperament op Aflopende Zaak

Koukleumen, warmdraaien, maar uiteindelijk knallend naar de finale

Tekst: Robbie van Zoggel | Beeld: Daan van der Schroeff, Lars berg en Robbie van Zoggel ,

Met een line-up van negen bands, drie dj's en akoestische sessies is het een hele rit om de kou te negeren die Helling3 deze zaterdag in zijn greep houdt. Maar als de avond valt trekt de bunker goed vol en krijgt de Aflopende Zaak toch nog een legendarisch tintje.

Koukleumen, warmdraaien, maar uiteindelijk knallend naar de finale

Helling3 is onverwarmd en ongeïsoleerd dus is het de organisatie er alles aan gelegen om het publiek zoet te houden met lekkere acts, drankjes en eten. Dat lukt goed, maar de kou is voor het eerst in Nederland en geeft zich niet snel gewonnen. Het duurt dan ook tot het begin van de avond dat de tent volledig vol is, iedereen geniet van elkaars lichaamswarmte en de geweldige sfeer pas echt los komt.

Hieronder het fotoverslag van de acts tussen 22.00-03.00. De sfeerimpressie van de volledige line up van Aflopende Zaak zal als video op 3VOOR12/Amsterdam TV te zien zijn. Hier vind je ook de volledige Amsterdamse Sessies, opgenomen in de nabijgelegen Pompkamer met The Secret Love Parade, Pedro Delgados en Bird On The Wire. We berichten hierover op de site zodra ze beschikbaar zijn. Om alvast een indruk te geven is hier de promo.