Win: 5x2 kaarten Moss in Paradiso

Één van de Amsterdamse smaakmakers met als voorgerecht Awkward I

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Moss brak met haar tweede album Never Be Scared // Don't Be A Hero definitief door in Nederland. De Amsterdamse groep staat vol tot en met het einde van het jaar, maar dit is voorlopig hun laatste Amsterdamse datum. Laat het nou net zo zijn dat wij 5x2 kaarten weggeven voor dat optreden, op 5 juni in Paradiso. En je krijgt er het voorprogramma Awkward I gratis bij.

Één van de Amsterdamse smaakmakers met als voorgerecht Awkward I

Het Amsterdamse Moss brak met haar tweede album Never Be Scared // Don't Be A Hero definitief door in Nederland. De groep staat deze zomer op Into The Great Wide Open en Lowlands, stond eerder dit jaar al op Motel Mozaique en doet dit najaar in een lange tour alle Nederlandse grotere zalen aan.

Op 5 juni staat de indieband samen met Awkward I in de grote zaal van Paradiso. Vorig jaar verkozen wij I Really Should Whisper van Awkward I als (Amsterdamse) album van 2009 met nipte voorsprong op - inderdaad - Never Be Scared // Don't Be A Hero van Moss.

Laat het nou net zo zijn dat wij 5x2 kaarten voor dit optreden in Paradiso hebben. Die geven we natuurlijk niet zo maar weg. Stuur het antwoord van de volgende vraag t.a.v. Amsterdam naar info@3voor12amsterdam.nl:

Van welke Amsterdamse band was de huidige zanger van Moss, Marien Dorleijn, van 2000 tot 2002 de live-gitarist?

Vergeet naast het antwoord niet je volledige naam in de mail te vermelden.