Win 2x2 kaarten Radio Mortale Clubavond

Zaterdag 20 maart in Pakhuis Wilhelmina ... neukende sex robots

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Op zaterdag 20 maart staan niemand minder dan Templo Diez, The Heights, Lola Kite en Fucking Sex Robots in Pakhuis Wilhelmina. Radio Mortale houdt al jaren de Nederlandse scene in de gaten, en dus is elke Radio Mortale clubavond goed voor een flinke dosis talent dat op het punt staat door te breken.

Zaterdag 20 maart in Pakhuis Wilhelmina ... neukende sex robots

Radio Mortale staat al heel lang bekend om haar oog voor Nederlands Talent. Inderdaad, Talent met een hoofdletter t, vraag het Voicst en Lucky Fonz III maar na. Ook zij stonden op de Radio Mortale clubavond voor hun grote doorbraak.

Bij de editie die op zaterdag 20 maart in Pakhuis Wilhelmina gepland staat is het niveau onveranderd hoog. Lola Kite, The Heights, Templo Diez en staan op het punt de nationale stap te wagen. Twee van de acts, Lola Kite en The Heights, staan zelfs bij Excelsior gecontracteerd. Na deze acts zullen Fucking Sex Robots de zaal omverblazen met dampende dubstep.

Wil je er bij zijn, gratis? Dat kan! Wij geven 2x2 kaarten weg. Dus stuur snel een mail naar info@3voor12amsterdam.nl met als titel Radio Mortale numquam mors. Vergeet niet je naam in de mail te vermelden.