Kaarten winnen? Club Cornflakes met o.a. Lola Kite en Eva Braun

3x2 kaarten voor de avond in Pakhuis Wilhelmina op 15 januari!

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Op 15 januari is de eerste editie van Club Cornflakes. Op de nieuwe alternatieve bandjesavond zullen Lola Kite, Eva Braun en nieuwkomers Moon and Sun en Empire Cheese in Pakhuis Wilhelmina. Wil je deze bands gratis zien? 3VOOR12/Amsterdam geeft 3x2 kaarten weg.

De kaarten zijn al weg!

3x2 kaarten voor de avond in Pakhuis Wilhelmina op 15 januari!

Club Cornflakes is de nieuwste clubavond met alternatieve bandjes in Amsterdam. De focus ligt op eigenzinnige acts, die het aandurfen verder te kijken dan muzikale tradities. Op de eerste avond staan Eva Braun, Lola Kite, Moon and Sun en Empire Cheese.

Dat eigenzinnige wil ook Club Cornflakes zo veel mogelijk doen: niet voor niets staan op de eerste avond 80ies popdance, art punk, tropical folk a la Fever Ray en semi-psychedelic folk a la Crosby Stills & Nash samen op een avond. En wie heeft er verder al van Moon and Sun en Empire Cheese gehoord? Weinigen, maar dat gaat in de toekomst zeker veranderen: een van Moon and Suns eerste optredens was op het Le Guess Who? Festival.

Leuk? Zeker! Dus maak je klaar voor Eva Braun, Lola Kite, Moon and Sun en Empire Cheese. Gratis naar de avond op vrijdag 15 januari? Wij geven 3x2 kaarten weg! Mail naar 3voor12amsterdam@gmail.com met Club Cornflakes als titel en in de mail je voornaam en achternaam.

Edit: De kaarten zijn al weg!