Al weggegeven: kaarten 5 Jaar 3VOOR12/Amsterdam

Wij gaven 3x2 kaarten weg voor ons jubileum!

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Op zondag 24 januari organiseren we in samenwerking met Radio Mortale 5 Jaar 3VOOR12/Amsterdam. Go Back To The Zoo, Awkward I, The Tunes, Lake Montgomery en meer, meer, meer staan op het feestje dat we samen met Radio Mortale organiseren. Het liep storm voor de 3x2 te winnen kaartjes, dus reageren heeft geen zin meer!

Wij gaven 3x2 kaarten weg voor ons jubileum!

Als je niet hebt opgemerkt dat op zondag 24 januari 3VOOR12/Amsterdam in Bitterzoet plaats vindt, dan heb je in een grot geleefd. Dat doen we allemaal wel eens dus bij deze nog eens alle mooie namen die voor slechts 7,50 op het affiche staan: Awkward I, Go Back To The Zoo, The Tunes, The Benelux, Sven en Tettero, Lake Montgomery, Paulusma, Robin Block, Palloc en The Heykids.

Een festivalwaardig programma dus, met niet alleen singer-songwriters, bands of djs dus, maar allemaal in een dagvullend programma. En uiteraard geheel Amsterdams.

Gratis naar de avond op zondag 24 januari? Wij geven 3x2 kaarten weg! Mail naar 3voor12amsterdam@gmail.com met Hiep Hiep Hoera als titel, en in de mail je voornaam en achternaam. [Reageren heeft geen zin meer: de kaarten zijn al weggegeven]